Cu aceasta problema se confrunta si Lee Thomas, un reporter Fox News in varsta de 50 de ani. Cand avea 25 de ani Thomas a descoperit ca sufera de vitiligo si a inceput sa se ingrijoreze in privinta carierei lui.

Cu o diploma in comunicare, visul lui a fost dintotdeauna acela de a deveni reporter, iar aspectul fizic este foarte important in aceasta profesie. 

"Doctorul mi-a spus ca am vitiligo, iar pielea mea va incepe sa isi schimbe culoarea. Mi-a explicat ca exista un tratament, dar ca boala nu se va vindeca. Mi-a fost teama ca imi va distruge cariera", a declarat barbatul pentru viralthread.com.

Desi ar fi putut sa se reprofileze, tanarul a ales sa lupte cu boala si sa isi urmeze visul. Pentru a reusi sa fie angajat pe postul de reporter Thomas a inceput sa se macheze in fiecare zi, astfel incat pielea lui sa aiba o culoare uniforma.

De-a lungul carierei barbatul a devenit foarte implicat in a ajuta persoanele care sufera de aceeasi boala, iar in fiecare an de Ziua Internationala pentru Vitiligo apare in fata camerelor fara machiaj.

"Sunt doar un tip care a incercat sa supravietuiasca in aceasta situatie, insa am devenit mult mai mult de atat. Ca reporter iti doresti ca oamenii sa te priveasca, dar niciodata nu m-am gandit ca povestea vietii mele va fi cea mai importanta pe care o voi spune", a marturisit barbatul.

Sursa foto: www.viralthread.com