Sunt celebru, scoate-ma de aici! In ziua 14, Elena Lasconi a iesit din jungla africana

Sunt celebru, scoate-ma de aici! In ziua 14, Elena Lasconi a iesit din jungla africana

Editia cu numarul 14 a super reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:29 - 22:27, fiind urmarita la nivel national de peste 2.3 milioane de romani. In minutul de aur de la 21:16, peste 2.8 milioane de persoane urmareau aventurile celebritatilor in Africa de Sud. 

In ultimele doua zile, numele “Elena” a fost parca predestinat. 

Daca sambata publicul a decis ca Elena Merisoreanu sa iasa, aseara celebritatea cu cele mai putine voturi a fost Elena Lasconi, asa ca a avut la dispozitie nu mai mult de 1 minut sa isi ia “la revedere” de la colegii din tabara.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat un rating mediu de 16.2 puncte si 31.5% share, in timp ce locul doi a reusit sa obtina 7.1 rating si 13.9% share.  

Elena Lasconi a iesit din competitie!

Aseara, publicul a decis din nou! Cei de acasa si-au votat preferatii, iar Elena Lasconi a strans cel mai mic numar de voturi, asa ca a trebuit sa paraseasca lupta pentru titlul de Regina junglei. “Te bucuri ca ramai, dar te bucuri ca iesi!”, a spus ea imediat dupa ce a parasit tabara care i-a fost casa timp de 14 zile.

In cele doua saptamani pe care le-a petrecut complet rupta de realitate, de mancarea pe care o prefera si de orice veste despre familie sau din Romania, Elena Lasconi a reusit sa-si dezvolte abilitati pe care nu si le imagina: “Sunt celebru, scoate-ma de aici! inseamna o terapie soc in Africa de Sud. M-am conectat foarte puternic cu natura si, chiar daca nu ni s-a permis niciodata sa aflam cat e ora, din a doua zi deja puteam spune cu aproximatie cat este ceasul, doar orientandu-ma dupa soare. Am privit mai mult ca niciodata cerul, copacii, frunzele si vietatile din jungla, am avut momente de liniste profunda cu mine insami si am simtit ca sunt mult mai aproape de Dumnezeu. Am aflat ca cea mai mare dependenta a omului ramane, pana la urma, dependenta de mancare si ca, pentru a obtine mancare esti dispus sa infrunti cele mai dure probe, in care esti pus fata in fata cu propriile tale cosmaruri.

Ruby se enerveaza si incepe sa tipe!

In emisiunea de aseara, Ruby a surprins cand a inceput sa se certe cu Morosanu. Iar subiectul a fost unul si mai interesant, si anume alegerea celor doua persoane care sa participe la Provocarea junglei.

Catalin nu a mai rezistat si i-a spus lui Ruby: “Ai venit tu acum marea sefa!”, iar Ruby, tipand i-a spus ca o sa aleaga pe cine vrea ea, in functie de persoanele cu care se intelege cel mai bine. Pana la urma, cele doua care au participat la Provocarea junglei – Teroarea gaurilor negre au fost Andreea si Gina.

Gina a fost curajoasa care a escaladat un copac decorat cu tot felul de animale: serpi, soparle, sobolani, furnici care inteapa, gandaci, viermi, crabi si scorpioni. Pentru ca i-a agitat foarte tare, unul dintre scorpioni a intepat-o pe Gina, lasandu-i o rana la deget: “A fost groaznic, jur!”, a spus ea dupa ce s-a terminat proba, la care a castigat 5 stele, adica 5 portii de mancare pentru colegii din tabara.

Comoara din cufar – Tortul de ciocolata

Patru felii imense de ciocolata i-au asteptat ieri pe concurenti. Insa, din pacate, celebritatile au urmarit cum, pana la urma, zeci de gandaci au savurat desertul, pentru ca nu au putut raspunde intrebarilor gandite special pentru ei.

Disperarea pentru mancare i-a facut sa spuna ca ar putea manca feliile de tort, chiar daca au gandaci pe ele! Tortul de ciocolata ar fi putut fi rasfatul total in tabara ieri, insa nu s-au lasat demoralizati. Pentru ca ieri a fost  1 martie, fetele au fost rasfatate: s-au machiat cu carbune, baietii le-au facut masaj, au primit martisoare, flori si au simtit ca este o zi deosebita. 

Iar misiunea secreta a Andreei, sa gaseasca apelative amuzante pentru Gina, le-a garantat si cafea in tabara. Carciumareaso, printeso, fandosito, golanco, faraoanco au fost doar cateva din cele peste 20 de alintaturi, care i-au debusolat pe toti in tabara, pentru ca nu intelegeau ce se intampla intre cele doua, daca e o tensiune negativa sau doar se distreaza.

Surprize in emisiunea de astazi

Celebritatile din Sunt celebru, scoate-ma de aici! nu au mai intrat de foarte mult timp intr-un supermarket, in care sa aiba legume, ingrediente si fructe la discretie! In emisiunea de astazi, doua celebritati vor merge intr-un supermarket in stilul Sunt celebru, scoate-ma de aici!.

Fiecare stea inseamna o portie de mancare, ramane de vazut cate portii de mancare vor castiga celebritatile astazi! Tot in aceasta seara vom descoperi daca una din celebritati va parasi jungla si reactiile celor ramasi in tabara!

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei! Voteaza-ti favoritul prin apel sau SMS la 1264, zilnic! De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30! 

PRO TV – Gandeste liber!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni