Sunt celebru, scoate-ma de aici! In ziua 15, nicio celebritate nu a iesit din jungla!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! In ziua 15, nicio celebritate nu a iesit din jungla!

Ziua 15 in show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost cu noroc pentru celebritatile ramase in tabara: niciuna dintre ele nu a fost eliminata! Insa, pentru prima oara, Andreea si Alina, cele care au primit ieri cele mai putine voturi din partea celor de acasa, vor participa la Provocarea junglei, proba care va decide cine ramane in continuare in lupta pentru titlul de Regina junglei.

Editia cu numarul 15 a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:38, fiind urmarita la nivel national de peste 2.2 milioane de romani. In minutul de aur de la 21:27, aproape 2.9 milioane de persoane urmareau aventurile concurentilor ramasi in cursa pentru titlul de Regele sau Regina junglei!  

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 14.5 puncte de rating si 29.7% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina un rating mediu de 7.1 puncte si 14.5% cota de piata.  

Reactii dupa plecarea Elenei Lasconi

Elena Lasconi a fost un personaj controversat in tabara din jungla africana. Chiar si dupa plecarea ei, celebritatile ramase au avut cateva certuri pornite de la faptul ca unii au avut reactii false in urma plecarii ei.

Am avut foarte multe de invatat de la ea”, a spus Morosanu, iar Alina a completat: “A fost foarte deschisa cu mine”. In grupul doi s-au aflat Andreea si Dorian, care nu au fost deloc afectati de plecarea Elenei: “Mi-e indiferent ca a plecat, judeca si eticheteaza inainte sa cunoasca un om”, a spus Andreea. Dorian a continuat declaratiile in aceasi directie: “Ma bucur ca a plecat, dar nu ma asteptam!”.

Provocarea junglei

Dorian si Vladimir au fost alesi de colegii din tabara sa isi incerce norocul de Black Friday, la supermarket. Pentru ca nu mai avusesera de mult timp ocazia sa intre intr-o piata, ieri a fost o zi pe care nu o vor uita prea curand. Supermarket-ul in stilul Sunt celebru, scoate-ma de aici! inseamna pesti stricati, iaurt tinut la caldura timp de cateva saptamani, muraturi stricate, carne tocata expirata si multe altele.

Baietii au reusit sa castige 5 stele, care le asigura 5 portii de mancare in tabara. Vladimir a incercat sa triseze si sa ascunda o steluta pe care o pierdusera, insa ochii vigilenti ai lui Bobonete si Cabral l-au descoperit imediat.

In episodul de astazi, Provocarea junglei va decide cine ramane in show: Alina Plugaru sau Andreea Moldovan! Ele vor trece prin Intoarcerea stomacului risipitor, o proba complicata de rezistenta si stomac puternic! In aceasta seara aflam cine va parasi jungla!

Orice pentru mancare

Dupa 15 zile petrecute in jungla, cu o portie foarte mica de mancare pe zi, celebritatile ar face orice pentru hrana suplimentara! Dorian a primit o misiune secreta si i-a pacalit pe colegii din tabara ca Jugaru este in spital, dupa ce l-a muscat un sarpe veninos.

Curatenia de primavara a fost o noua ocazie prin care au putut obtine delicatese, insa aproape au fost penalizati, pentru ca nu au respectat regulile impuse. In schimbul a 2 stele castigate la Provocarea junglei, cei trei baieti din tabara au flacut flotari si genuflexiuni, cu una dintre fete in carca. A fost un moment in care toti s-au umplut de energie si s-au amuzat pe seama penalizarii primite.

Se leaga prietenii stranse

In tabara sunt deja cateva prietenii stranse, care se observa imediat, iar una dintre acestea este intre Gina si Ruby. Ieri, in leaganul in care majoritatea celebritatilor isi fac confesiuni, cele doua au povestit despre familiile lor, despre parinti si, in mod special, despre tati.

Cand zic tata, nu simt nimic”, a fost una dintre cele mai puternice replici, pe care Gina a spus-o printre lacrimi. Dupa atatea zile petrecute alaturi de persoane straine, fiecare dintre celebritati a inceput sa constientizeze care sunt lucrurile care conteaza cu adevarat in viata de zi cu zi. “Ar trebui sa apreciem mai mult momentele petrecute cu cei dragi si sa nu mai irosim timpul, avem impresia ca o sa fie tot timpul acolo si nu e asa”, a spus Gina.

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei! Voteaza-ti zilnic favoritul, prin apel sau SMS la 1264! 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30! 

PRO TV – Gandeste liber! 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni