Una dintre cele doua scene infatiseaza momentul in care personajul lui Robin ajunge tarziu la concursul fiicei sale si incepe o cearta cu sotia sa, jucata de actrita Sally Fields.

Cea de a doua scena prezinta o discutie intre cei doi soti, in momentul in care mama copiilor, Miranda, afla ca sotul ei se deghiza in dadaca Doubtfire.

Ambele momente au fost urmarite de fanii care nu au evitat sa lase comentarii: "Nu se potriveste in randul filmelor. Se potriveste in viata reala." si "Uimitoare scene! Imi pare rau ca au fost sterse. Imi lipseste Robin Williams" au fost doar cateva dintre reactii, conform Daily Mail.


Filmul "Doamna Doubtfire, taticul nostru trasnit" a fost realizat in 1993 si a fost premiat cu Academy Award for Best Makeup si Golden Globe Award for Best Motion Picture.

Robin William a facut deliciul fanilor de pretutindeni, incepandu-si cariera in rol de comediant si continuand cu pelicule cunoscute precum "Good Will Hunting" si "Good Morning Vietnam". Mai tarziu, actorul s-a confruntat cu depresia si cu boala Parkinson, care l-au facut sa isi puna capat zilelor, in august 2014.