• PRO TV
  • Surpriza de proportii: Ionut si Augustin raman, in continuare, in Ferma Vedetelor

Surpriza de proportii: Ionut si Augustin raman, in continuare, in Ferma Vedetelor

Surpriza de proportii: Ionut si Augustin raman, in continuare, in Ferma Vedetelor

Dupa o saptamana grea, incarcata de tensiuni, jocuri de strategie, discutii si planuri, duelul de sambata le-a adus fermierilor o mare surpriza: atat Ionut, cat si Augustin raman in continuare in Ferma Vedetelor. Talismanele castigate la una dintre probele date de nea Rata pentru momentul de libertate le-a oferit tuturor imunitate.   

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 22:47 - 00:33, de aproximativ 1.2 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 22:59, peste 1.4 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 7.4 puncte de rating si 22.2% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.0 puncte de rating si 15.1% share. 

Viata la tara e grea, dar viata la ferma, izolati in padure, este si plina de neprevazut, iar concurentii au observat ca le lipsesc din gaini. Vinovatii, asa cum povesteste Cristina, au fost doi oameni. Vulpea, asa cum au spus fermierii, a reusit sa le fure trei gaini. 

Dan si Vica s-au intors din libertate incarcati de daruri: un cocos, o gasca si trei iepuri, pentru ferma lor. Pe drumul spre Ferma Vedetelor, amandoi au avut parte de surprize calde pe haine, de la animale. Concluzia lui Dan despre aceasta experienta a fost: „Am avut o zi extraordinara! Efectiv ne-am destrabalat!”.

Concurentii ramasi in ferma au facut focul in curte, iar cand au revenit Vica si Dan, au pus pe masa prada furata cu colegii lor. Astfel, ei s-au ospatat dupa o lunga perioada de timp cu: carnati, carne, apa minerala, mustar, tiramisu si multe alte bunatati: „Tot ce mancam bagam in buzunar!”, le-a marturist Vica.

Cei doi duelisti si-au luat ramas bun de la ceilalti fermieri si s-au retras catre camerele duelistilor din padure. La vizita Iuliei Vantur, Augustin i-a marturisit: „Eu sunt foarte multumit de mine, ca am reusit sa trec de pragul ala psihologic si sa rezist atata timp aici, fara sa zic: Bai, stiti ceva? Eu imi iau bagajele si plec! N-am renuntat si nu o s[ renunt niciodata!”. Referitor la duelul cu Ionut, el a spus: „Mizez pe duelul asta, nu fizic, ci mental!”.

Pe de alta parte, Ionut i-a spus Iuliei: „In cazul in care lucrurile se vor aseza pozitiv pentru mine, eu saptamana viitoare, in loc sa trimit o fata la duel, poate voi trimite tot un baiat!”. Iulia i-a oferit sansa sa isi contacteze familia, insa el a refuzat motivand: „Contactul cu familia il am tot timpul, e in sufletul meu. Am facut deja un lucru pe care am zis ca n-am sa-l fac si anume am pus poza lor pe perete. Nu merge!”. 

In dimineata duelului, fermierii si-au dat seama ca le mai lipsesc alimente din cutia de afara pe care o numesc frigider, cum ar fi: carnea in untura sau borcanul cu smantana. Acesta a fost al doilea semnal de alarma ca ceva nu este in regula. 

Duelul celor doi campioni a inceput cu prima proba, Soarbe zeama, la care au trebuit sa mute zeama de varza dintr-un borcan in altul, cu ajutorul unui burduf. Cel care a reusit sa mute zeama in cele 5 minute puse la dispozitie si a reusit sa castige proba a fost Ionut. 

Cu cea de-a doua proba, Ruleta ruseasca, Ionut era obisnuit de saptamana trecuta, cand a imitat-o pe Corina la duel. Ei au avut la dispozitie 16 oua, 11 fierte si 5 crude, asezate pe o ruleta, pe care au invartit-o pe rand, si fiecare a trebuit sa le sparga in cap, pentru a vedea daca sunt crude sau fierte. Cel care a gasit trei oua fierte si a castigat proba, implicit si duelul, a fost Ionut.

Fermierii s-au luat in brate cu totii, s-au pupat, iar Augustin i-a spus lui Ionut sa aiba grija de Doinita: „Ioane, ti-o las cu limba de moarte, sa ai grija de ea!”. El i-a inapoiat Doinitei inelul de logodna, iar Iulia le-a oferit un dar de nunta: „Ati primit niste insigne in aceasta saptamana. Noi le-am numit talismane salvatoare. Asta inseamna ca duelistul care a pierdut acest duel va ramane in ferma!”.

La auzul acestor cuvinte, fermierii au inceput sa strige de bucurie, Ionut l-a luat pe sus pe Augustin si a sarit cu el, iar Doinita nu s-a putut opri din sarit. Astfel, toate strategiile lor din aceasta saptamana au fost in zadar si nu au facut altceva decat sa arate adevaratele caractere. 

O alta veste i-a luat prin surprindere si anume: saptamana viitoare ei vor fi cei care vor decide cine va fi fermierul saptamanii, dintre Ionut si Augustin: „Ne intoarcem mai periculosi decat am plecat!”, a spus Ionut. 

Noul aranjament a atras cu sine alte jocuri de culise. Cristina, Vica, Dima si Dan i-au intrebat atat pe Ionut, cat si pe Augustin, daca vor sa fie fermierul saptamanii, insa ambii au raspuns negativ, pentru a-i induce in eroare. 

In episodul de luni, fermierii primesc o vizita surpriza, iar exercitiul cu producerea emisiunii Ferma Gossip se dovedeste a fi foarte util, deoarece ei vor inregistra primul videoclip la Ferma Vedetelor. Tot luni, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor afla cine va fi fermierul saptamanii nominalizat, de aceasta data, de concurentii de la Ferma Vedetelor. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni