Surpriza neplacuta de care a avut parte un sofer in timp ce conducea spre serviciu

12 Ianuarie 2018, 12:13

Surpriza neplacuta de care a avut parte un sofer in timp ce conducea spre serviciu
Serpii sunt foarte bine cunoscuti in Australia, dar nu sunt atat de des intalniti pe masinile oamenilor. 

Un sofer a avut parte de o surpriza neplacuta, cand un sarpe veninos negru cu burta rosie si-a facut aparitia pe masina lui. 

Conform ABC NEWS, Ted Ogier conducea spre munca, cand un sarpe a alunecat de sub capota si s-a infasurat de oglinda masinii. 

"A fost ca si cum cineva tot incerca sa bata in geam de cateva ori, ca si cum si-ar fi dorit sa intre in masina", a declarat Ogier pentru ABC NEWS. 

Nolans Auto Parts & Industrial Supplies au postat pozele cu reptila pe facebook:"Saracul Ted a avut parte de o experienta neplacuta astazi cand conducea spre Eden. A avut un vizitator in masina lui. As fi sarit din masina si as fi lasat-o in mijlocul drumului." 

Sarpele avea in jur de 2,5 metri, iar Ogier a avut nevoie de ajutorul unui coleg de a da jos reptila de pe oglinda. Mai mult ca sigur sarpele s-a adapostit sub capota masinii, cautand putina caldura. 

Desi se stie ca serpii negri cu burta rosie sunt extrem de veninosi, ei sunt foarte rusinosi, preferand sa se plimbe linistiti si ataca doar daca ii enervezi, conform Australian Museum. 

Vezi episoade in intregime pe