• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Surpriza pentru Andra la preselectiile "Romanii au talent" de la Cluj. Ce a facut publicul cand aceasta a aparut pe scena

Surpriza pentru Andra la preselectiile "Romanii au talent" de la Cluj. Ce a facut publicul cand aceasta a aparut pe scena

Surpriza pentru Andra la preselectiile "Romanii au talent" de la Cluj. Ce a facut publicul cand aceasta a aparut pe scena

Sala Teatrului Maghiar de Stat a devenit neincapatoare pentru sutele de spectatori care au vrut sa ia parte la super show-urile "Romanii au talent" desfasurate vara trecuta, in Cluj.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au avut de selectat din aproape 100 de talente care mai de care mai speciale si mai spectaculoase. Ajunsa la Cluj la doar cateva zile dupa ziua ei de nastere, Andra a avut parte de o surpriza din partea publicului care i-a cantat "La multi ani" si a aplaudat-o minute in sir.

De o experienta deosebita a avut parte si Mihai Petre. Dupa ce si-au prezentat numarul, un grup de copii care practica judo l-au invitat pe scena pe Mihai pentru o demonstratie. Smiley si Pavel Bartos nu au putut sta deoparte, asa ca pe scena s-a format o piramida umana atunci cand juratul a fost pus la pamant de cel mai tanar judoka. Surprizele s-au tinut lant la Cluj, unde pe scena au revenit si fosti concurenti, care si-au imbunatatit performantele atat de mult incat au lasat juriul mut de uimire.



Show-ul s-a mutat de pe scena si in culise, unde "Sefii" au facut propriul lor spectacol: s-au transformat in indieni, au sarit la trambulina, au facut tumbe sau au dansat alaturi de concurenti. Tot la Cluj a venit si Cristian Gog, de aceasta data in calitate de spectator. Aflat in culise alaturi de cei doi prezentatori, mentalistul a suferit si el o transformare: Smiley l-a transformat in Charlie Chaplin, personajul lui preferat. Fotografia a fost postata de Smiley pe contul lui de Twitter, iar reactiile au fost imediate, asta pentru ca asemanarea era incredibil de mare.

"Romanii au talent" – Sezonul al treilea. Eroii se intorc! In curand, la ProTV.

Lupta pentru cei 120.000 de euro va incepe in curand la ProTV. Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu, impreuna cu "Sefii" Pavel Bartos si Smiley sunt gata sa ti-i prezinte pe noii concurenti ai celui de-al treilea sezon "Romanii au talent".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni