• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Surprizele primaverii, la ProTV: "Romanii au talent", "MasterChef", "Pariu cu viata" si "Las Fierbinti"

Surprizele primaverii, la ProTV: "Romanii au talent", "MasterChef", "Pariu cu viata" si "Las Fierbinti"

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Surprizele primaverii, la ProTV: </span>"Romanii au talent", "MasterChef", "Pariu cu viata" si "Las Fierbinti"

Show-ul "Romanii au talent", cea mai spectaculoasa emisiune de cooking din lume, "MasterChef", al doilea sezon al serialului "Pariu cu viata" si serialul in premiera "Las Fierbinti" se vor regasi in grila de programe a ProTV,  in aceasta primavara.

Oferta de programe a ProTV este in aceasta primavara una de-a dreptul irezistibila. "Romanii au talent", show-ul show-urilor, este la linia de start, gata sa invadeze scena talentelor cu noi personaje dornice de afirmare, mai hotarate ca niciodata sa cucereasca tara, iar "MasterChef", cel mai tare show de cooking din lume, este gata sa ofere reteta succesului si in Romania, aducand laolalta bucatari amatori pentru care gatitul este mai mult decat o pasiune.

Pana atunci insa, serialul-fenomen "Pariu cu viata" este pregatit sa incante serile de luni ale telespectatorilor ProTV cu si mai multa muzica decat in primul sezon, voie buna, intorsaturi de situatie si multa emotie. Cu noi personaje in distributie, cel de-al doilea sezon ii va tine pe telespectatori cu sufletul la gura, iar acestia vor suferi sau se vor bucura alaturi de personajele lor preferate in fiecare luni seara, de la ora 20.30, la ProTV.

Din februarie, noua generatie de eroi talentati se pregateste sa cucereasca tara. Cel mai asteptat show al tuturor timpurilor, care a obtinut audiente de neegalat in Romania, este gata sa arate natiunii ca noi si noi talente sunt pregatite sa iasa la rampa. Batalia talentelor va fi mai apriga ca niciodata, pentru ca talentatii viseaza sa ajunga pana in marea finala si sa obtina titlul de cel mai talentat roman.

Astfel, prin fata juratilor Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu se vor perinda tot felul de talente care mai de care mai deosebite, ce vor impresiona prin curaj, hotarare, umor, charisma, spectacol si originalitate. La randul lui, simpaticul cuplu de prezentatori format din Smiley si Pavel Bartos ii va incuraja in stilul lor caracteristic pe toti cei care vor urca pe scena hotarati sa arate ca talentul lor merita etalat si apreciat de lumea intreaga.

Vezi cele mai tari faze de pana acum, de la preselectii:

Prezenta fantomatica la "Romanii au talent". Mihai Petre AUDE VOCI. In ciuda aparentelor, NU Bartos e aparitia bizara

Talentul lor a ridicat sala in picioare! Doi baieti din Craiova l-au facut pana si pe Mihai Petre sa rada: VIDEO

3 minute de ras cu lacrimi. De ce s-a inrosit Andi Moisescu cand l-a vazut pe el:

In martie,
la ProTV va debuta "MasterChef", cel mai spectaculos show de cooking din intreaga lume. ProTV aduce in premiera in Romania un format international de succes, care va face deliciul telespectatorilor si va schimba vietile participantilor.

"MasterChef", cel mai important show de televiziune din lume dedicat gatitului, este cea mai fascinanta competitie culinara din intreaga lume, cu audiente record si milioane de persoane dornice sa ajunga in concurs. "MasterChef" reuneste oameni pasionati de arta culinara, amatori pentru care bucataria este o reala bucurie, nu o meserie, si care, prin talentul, inventivitatea si placerea de a gati isi pot schimba vietile.

Pasionatii de cooking, cei al caror talent in fata sutelor de condimente si arome nu cunoaste limite, vor avea ocazia sa demonstreze in fata celor trei jurati de top - Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu - ca gatitul este o adevarata arta atunci cand il faci cu sufletul pe masa.

Concurentul care va demonstra ca detine toate ingredientele pentru reteta succesului va deveni primul MasterChef al Romaniei si va fi rasplatit cu 50.000 de euro.

Prima etapa a acestui show si-a inchis deja portile, astfel ca aproape 2.000 de bucatari amatori din toata tara s-au inscris la preselectiile din Bucuresti, dornici sa impresioneze prin talentul lor culinar si astfel sa primeasca sansa de a merge mai departe in concurs. Fie ca au fost castigatori si au savurat din plin gustul succesului, fie ca au fost doar finalisti, unii dintre participantii editiilor din strainatate ale competitiei "MasterChef" au reusit sa isi deschida propriile restaurante, sa isi schimbe cariera, sa lanseze carti de bucate sau chiar sa devina prezentatori TV.

Inceputul lui martie vine cu inca o premiera la ProTV. Original si totodata specific romanesc, serialul "Las Fierbinti" este o comedie spumoasa, cu o coloana sonora inedita, personaje remarcabile, colorate si totodata autentice, care abunda in replici spumoase si situatii de un umor irezistibil.

Urmareste doua scene pline de umor din "Las Fierbinti":

Comedie pura! Cea mai IEFTINA bautura: iei servetelul, stergi mesele si, cand se imbiba bine, il sugi. VIDEO

Divina comedie... blonda! REACTIA plina de umor a unui smecheras cand ii cade la asternut o suedeza


Pe de alta parte, februarie este luna in care emisiuni precum "Apropo TV", "Romania, te iubesc!", "Ce se intampla, doctore?" se intorc din vacanta cu subiecte proaspete si abordari inedite. Si tot in februarie, agentii "Serviciului Roman de Comedie" condus de Toni Grecu le pregatesc telespectatorilor ProTV momente irezistibile cu personajele deja consacrate, dar si rubrici si momente ce vor smulge hohote de ras in fiecare seara de miercuri a saptamanii.
 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni