• Emisiuni
  • MasterChef
  • Sute de preparate culinare delicioase au defilat la preselectiile “MasterChef” din Bucuresti

Sute de preparate culinare delicioase au defilat la preselectiile “MasterChef” din Bucuresti

<span style="color:#f00;">Sute de preparate culinare delicioase</span> au defilat la preselectiile<span style="color:#f00;"> “MasterChef”</span> din Bucuresti

Aproape 2.000 de bucatari amatori din toata tara au venit la preselectiile “MasterChef” de la Bucuresti manati de un singur gand: acela de a ajunge in cea mai tare competitie culinara a momentului care va desemna, la Pro Tv, primul MasterChef din Romania si va oferi premiul cel mare de 50.000 de euro.

Tineri sau varstnici, insotiti de prieteni sau de copiii lor, cei care au sosit la preselectii nu au tinut cont de ninsoarea care s-a abatut asupra Capitalei si au venit cu mic cu mare la World Trade Center – Pullman Hotel.

Fie ca au pregatit pentru aceste preselectii preparate culinare traditionale, de la musaca de legume si prajituri cu fructe, fie ca au dorit sa impresioneze cu retete exotice, precum fructe de mare, peste sau prajituri cu morcovi, fiecare dintre inscrisi a avut ocazia sa isi prezinte felul de mancare atent gatit acasa si sa vorbeasca despre sine. Pe holurile hotelului, in mirosuri imbietoare de mancare, oamenii s-au imprietenit, au schimbat secrete gastronomice, au facut poze cu bannerele Masterchef si chiar au degustat din sutele de preparate existente.

Chiar si cei trei Chefi de top din juriul show-ului, Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu s-au aratat impresionati de numarul mare de bucatari amatori sositi la preselectii, dar si curiosi sa descopere ce talente culinare ascunde Romania.

Un lucru e cert insa: toti cei sositi la preselectii au marturisit ca gatitul este una dintre marile pasiuni din viata lor, fiecare dintre ei s-a aratat dornic sa demonstreze ca poate face spectacol din arta de a gati, dar si ca este pregatit sa invete si mai mult si, mai ales, fiecare si-a marturisit dorinta de a primi sansa de a merge mai departe in super show-ul “MasterChef", care va debuta in curand la Pro Tv.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni