• Emisiuni
  • La Măruță
  • Telenovela in familia lui Nicolae Guta. Manelistul si-a batut fiica si a alungat-o de acasa dintr-un motiv uluitor

Telenovela in familia lui Nicolae Guta. Manelistul si-a batut fiica si a alungat-o de acasa dintr-un motiv uluitor

Telenovela in familia lui Nicolae Guta. Manelistul si-a batut fiica si a alungat-o de acasa dintr-un motiv uluitor

Nicoleta Guta, fiica manelistului Nicolae Guta, trece prin cea mai neagra perioada din viata sa. Tanara in varsta de 28 de ani sustine ca a fost batuta si alungata de acasa de tatal sau, care nu o mai lasa nici macar sa-si vada copiii.

Tot scandalul a inceput dupa ce Nicoleta a decis sa-si paraseasca sotul cu care avea o casnicie de 18 ani, dupa ce acesta ar fi agresat-o in repetate randuri. Mai mult, cancan.ro scrie ca Nicoleta s-ar fi indragostit de un barbat din Timisoara care este cu doi ani mai tanar decat ea.

Nicoleta sustine, potrivit unor cunoscuti de-ai ei, ca nu ar mai fi suportat sa traiasca alaturi de Andrei pentru ca  acesta ar fi batut-o, si ca din aceasta cauza a plecat de acasa si a ales sa-si refaca viata in bratele unui barbat mai tandru si mai iubitor. 

Vezi VIDEO pe lamaruta.protv.ro

Nu aceeasi versiune o are sotul fiicei lui Guta, care ar fi marturisit unor prieteni ca nu a fost violent cu femeia. Potrivit acestora, Andrei inca o mai iubeste pe Nicoleta si o asteapta sa se intoarca acasa la el si la baieti, fiind dispus sa o ierte. 

Nicolae Guta s-a facut insa foc si para cand a aflat ca fiica sa vrea sa-si paraseasca barbatul. Nicoleta spune ca manelistul a batut-o si a dat-o afara din casa, iar acum nu-i da voie sa-si vada copiii. De frica, tanara a obtinut ordine de restrictie impotriva sotului abuziv, dar si impotriva tatalui ei, insa l-a anulat pe cel din urma. 
 
Nicoleta si Andrei sunt impreuna de 18 ani si au doi baieti, unul de 5 ani si celalalt in varsta de 15 ani.
 
Luni, Nicoleta Guta a venit "La Maruta" pentru a face lumina in tot scandalul care s-a iscat in jurul familiei sale. "Nu mi-am abandonat copiii, lumea stie. Cea mai mare nemultumire o are tata. El este cel mai suparat pe mine. Pentru el, despartirea mea a fost un soc. Nu a stiut niciodata ce probleme am eu si ce viata duc. Nu s-a intrebat daca eu sunt fericita asa, daca mie mi-este bine. Am fost agresata si verbal, si fizic. Sotul meu era gelos si pe omul care matura curtea. Erau comparatii ieftine, care ma dureau. Nu aveam telefon, nu aveam prieteni, stateam toata ziua acasa. Nu am venit aici sa-mi plang de mila, vreau ca ei sa inteleaga ca sunt copiii mei si ca ii vreau inapoi" a a spus Nicoleta.

"Nu stiu, e problema ei. E majora, sa faca ce vrea. Nu cred ca a plecat de acasa pentru ca a batut-o sotul", a spus Nicolae Guta prin telefon, pentru emisiunea "La Maruta".
 
La randul ei, Nicoleta spune ca nu se mai impaca niciodata cu sotul ei, deoarece nu il mai suporta, darmite sa-l iubeasca. "Tata nu e un om rau, nu are un suflet rau. Dar din cauza anumitor inflente, a reactionat cum a reactionat cu mine. nu mi-ar fi facut rau niciodata, dar oamenii din jurul lui l-au facut sa creada lucruri rele despre mine. N-am plecat nici de indragostita, nici de nebuna, am plecat ca nu mai pot. Eu vreau copiii inapoi, nu i-am abandonat", a declarat fiica cea mare a manelistului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni