Telespectatorii isi pot vota favoritii si online in editiile LIVE Vocea Romaniei!

Telespectatorii isi pot vota favoritii si online in editiile LIVE Vocea Romaniei!

Incepand de vineri, Lili Sandu aduce informatii la cald din camera magenta.

In acest sezon, cea mai tare competitie a vocilor va avea cinci editii live – in primele trei, publicul si antrenorii isi vor alege favoritii, insa in semifinala si in marea finala, numai telespectatorii vor putea vota si astfel vor desemna castigatorul marelui trofeu. Toti cei patru antrenori vor fi anul acesta reprezentati in finala de cate un concurent, iar romanii isi pot alege preferatii atat prin sms, la numarul 1200 (numar disponibil in toate retelele de telefonie mobila, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea României. Orice utilizator poate vota online o data/ sesiune de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori. 

Intervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitata de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecarei editii live.

Lili Sandu – V-Reporter in editiile LIVE Vocea Romaniei

Lili Sandu este V-Reporter si in sezonul sapte Vocea Romaniei! Incepand de vinerea aceasta, Lili va transmite din camera magenta informatii la cald despre concurenti, dar si reactiile acestora dupa ce vor iesi de pe scena, si va fi in permanenta alaturi de ei.



 


Ma bucur sa fac parte si anul acesta din echipa Vocea Romaniei si sa le transmit telespectatorilor informatii la cald din camera magenta. Am emotii pentru primul live, dar si pentru intalnirea mea cu noul antrenor si, in special, cu concurentii din acest sezon. Am urmarit evolutia lor si toti sunt foarte buni, au voci extraordinare si merita sa ramana cat mai mult in competitie. Insa publicul isi va alege si de data aceasta favoritii, atat prin sms, cat si online, pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. Sunt nerabdatoare sa incepem, pentru ca va fi un show de zile mari, vor fi piese pe care oricine le poate fredona, vom avea momente complexe cu coregrafii incendiare si, evident, va fi lupta pentru marele trofeu. Imi doresc ca toti cei care participa la Vocea Romaniei sa se bucure de aceasta experienta unica. Eu voi fi langa ei in toate cele cinci show-uri live, ii voi sustine si impreuna le vom transmite romanilor cele mai mari emotii, dar si bucuria show-ului din camera magenta.", a spus Lili Sandu.

In numai trei zile, dam votul mai tare in editiile LIVE Vocea Romaniei!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni