• PRO TV
  • Tensiunea si-a spus cuvantul! Roxana Ionescu a cedat si a izbucnit in plans inainte de duelul de la "Ferma Vedetelor"

Tensiunea si-a spus cuvantul! Roxana Ionescu a cedat si a izbucnit in plans inainte de duelul de la "Ferma Vedetelor"

Tensiunea si-a spus cuvantul! Roxana Ionescu a cedat si a izbucnit in plans inainte de duelul de la "Ferma Vedetelor"

Pentru Roxana Ionescu, prima saptamana petrecuta la "Ferma Vedetelor" nu a fost deloc una usoara. Cu toate ca se astepta ca prezenta ei si a lui Lucian Viziru sa fie primita cu indoiala de catre vechii fermieri, vedeta nu a crezut niciodata ca va fi implicata in astfel de conflicte inca de la inceput.

Nici nu a intrat bine in "Ferma Vedetelor", ca a si fost aleasa sa fie servitoarea saptamanii. Mai mult decat atat, sperantele ei de a ramane cat mai mult in casa s-au naruit in momentul in care a fost aleasa in unanimitate de concurenti sa intre la duelul de sambata.

In general o fire puternica, Roxana Ionescu a cedat din punct de vedere emotional inainte de duel si a avut nevoie sa-si recapete increderea prin contactarea unei persoane dragi din viata ei. Iulia i-a dat voie, asa cum a facut-o si in cazul Cristinei, sa dea un telefon cuiva apropiat.

Cu ochii in lacrimi, Roxana si-a sunat mama, careia i-a marturisit ca va intra la duel si din partea careia a asteptat cateva cuvinte de consolare.

Cu putin mai multa incredere in fortele ei, tanara s-a pregatit sa intre la duelul impotriva Cristinei Cioran, sperand sa le demonstreze tuturor ca are toate calitatile necesare pentru a ramane in competitie si a ajuta la reabilitarea fermei cu vechime de peste 100 de ani.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni