Timp de 20 de ani a strans fiecare moneda pe care a gasit-o. Cati bani a strans si ce a facut cu ei

21 Februarie 2016, 14:10

Timp de 20 de ani a strans fiecare moneda pe care a gasit-o. Cati bani a strans si ce a facut cu ei
Citeste mai mult despre: monede, bani, inel de logodna, sotie,
Pentru multi dintre noi, romantismul implica cadouri, flori sau alte mici atentii. In cazul unui barbat din China, aceste detalii sunt nesemnificatie deoarece dovezile de dragoste au pentru el o alta insemnatate.

Timp de 20 de ani, Liang Liang a strans tot maruntisul pe care l-a gasit pentru a isi indeplini o promisiune facuta iubitei sale in copilarie. In varsta de 30 de ani, barbatul i-a fagaduit alesei inimii sale ca o va lua de sotie. 

Timpul le-a testat relatia, insa dragostea lor a ramas la fel de puternica. Desi au invatat si lucrat in orase diferite, Liang Liang si-a urmat visul si, cel mai important nu si-a uitat niciodata promisiunea. 

Citeste si: Petrece 500 de ore pentru a realiza papusi pentru adulti. Detaliul care fascineaza milioane de oameni din intreaga lume

De-a lungul a 20 de ani, barbatul a strans fiecare moneda pe care a gasit-o si a strans o mica avere. cand a considerat ca banii sunt suficienti, barbatul a mers direct la o bujuterie pentru a isi indeplini promisiunea. 

Angajatii bijuterii au fost uimiti sa vada cele 150 de kilograme de monede adunate de Liang Liang, insa cu rabdare au reusit sa le numere. La final, barbatul a cheltuit toti cei 1 933 de dolari pe un inel cu diamant, pe care i l-a oferit viitoarei sale sotii. 

Vezi episoade in intregime pe