• Emisiuni
  • Pariu cu viata
  • Tinerii din LaLa Band intampina primavara cu flori si martisoare! Afla ce au primit fetele din trupa

Tinerii din LaLa Band intampina primavara cu flori si martisoare! Afla ce au primit fetele din trupa

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Tinerii din LaLa Band intampina primavara cu flori si martisoare! </span>Afla ce au primit fetele din trupa

Venirea primaverii este un motiv de bucurie si un moment mult asteptat de tinerii din “LaLa Band”, trupa vedeta a serialului “Pariu cu viata”, difuzat in fiecare luni de la 20.30, la Pro Tv, pe care o intampina cu flori, obiecte simbolice, accesorii colorate, bijuterii sau jucarii de plus.

Alina Eremia, protagonista serialului “Pariu cu viata” are un martisor cu valoare sentimentala:

“Acum 3-4 ani am primit de la parintii mei o brosa din cristale in forma de cheia sol, in urma rezultatelor mele la festivalurile de muzica”. La randul ei, Alina va oferi mici cadouri mamei si prietenelor apropiate: “De obicei fac cadou pandantive prinse intr-un snur traditional alb-rosu”.

La inceputul primaverii, Cristinei Ciobanasu ii place sa daruiasca atat flori, cat si martisoare mamelor si profesoarelor, si isi aminteste ca: “In Moldova, cand eram mica, pe 1martie fetele dadeau martisoare baietilor, si pe 8 martie baietii dadeau flori fetelor”.

Sore are o adevarata colectie de accesorii pe care ori le-a cumparat, ori le-a primit de la prieteni, insa de unele marturiseste ca nu se desparte niciodata: “Martisorul meu preferat este aceasta bratara din cheite de fermoar, primita de la prietena mea cea mai buna. Imi place foarte mult pentru ca e originala si am purtat-o la fiecare 1 martie in ultimii doi ani. Firul clasic rosu-alb il port tot in jurul incheieturii, pentru ca dupa cum se vede, sunt fana bratari!”.

Bubu si-a propus ca si anul acesta, de 1 Martie, sa le aduca zambetul pe buze prietenelor si colegelor sale: “Obisnuiesc sa cumpar martisoare diferite, de care fetele sa isi aduca aminte. Anul trecut le-am luat de la o expozitie facuta la Muzeul Taranului Roman pentru ca mi-au placut foarte mult si mi s-au parut deosebite. Cel mai frumos martisor pe care l-am oferit a fost un lant facut din ghirlande de pietre foarte frumos pe care i l-am dat unei colege de la scoala cu care ma intelegeam foarte bine. Anul acesta cred ca voi cumpara o “fabrica” de martisoare ”, spune Bubu.

Alexia Talavutis isi aduce aminte cu placere de experienta de anul trecut: “Imi place sa daruiesc flori pentru ca reprezinta reinvierea naturii, dar si traditionalul snur de martisor alb cu rosu”. Alexia are un martisor special pentru fanii serialului “Pariu cu viata: “Din albul fulgilor de nea / Si din a soarelui zambire / V-am impletit un martisor / Aducator de fericire!”.

Gloria Melu povesteste ca in Liceul “Dinu Lipatti” exista o traditie la inceputul lunii martie: “De obicei facem schimb de martisoare. Probabil si anul acesta vom pastra obiceiul pentru ca este ultimul nostru an de liceu”.

Gloria a primit o jucarie care ii este foarte draga: “Cel mai frumos martisor pe care il am este un ursulet de plus care mi-a fost daruit cu tot sufletul si am simtit asta. Daruiesc martisoare personalizate fiecarei persoane dragi, ceva care sa ii aminteasca de prietenia noastra si de venirea primaverii”, declara interpreta Sofiei din “Pariu cu viata”.

Tinerii din LaLa Band asteapta cu nerabdare mega concertul pe care il vor sustine pe 11 martie de la ora 18.00 la Sala Palatului, acolo unde isi vor lansa si cel de-al doilea album “LaLa Love Songs”.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni