marime text:

Top 13 celebritati pline de celulita FOTO!

Top 13 celebritati pline de celulita FOTO!
Top 13 celebritati pline de celulita FOTO!

La sfarsit de an, nu toate celebritatile sunt in forma maxima, mai ales daca nu au reusit inca sa scape de celulita, insa lor nu prea le pasa. Asa cum si-au expus-o tot anul - pe plaja, pe strada sau prin cluburi de fite, o vor face si de Revelion sau dincolo de noaptea dintre ani, in 2011.

Cum celulita face ravagii si printre grasute si printre slabute, printre anonime sau printre vedete, s-ar parea ca nu exista remedii miraculoase impotriva ei.

Poate fi de natura genetica sau cauzata de o alimentatie neechilibrata si daca nu reusesti sa scapi definitiv de ea, incearca macar sa nu o expui, sa nu mai porti mini, pantaloni scurti sau brate dezgolite, daca "pielea de portocala", cum mai este numita zona afectata de celulita, a luat in stapanire tot mai mult din corpul tau. Sau poarta-te dezinvolt si ignora-ti imperfectiunile!

Cele 13 vedete din galeria foto nu s-au sinchisit ca au celulita!
 

MOTIVUL pentru care acest PlayStation 4 s-a vandut cu peste 12.000 de euro pe eBay. Ce il face unic: Toata lumea vorbeste despre corpurile lor. Cine sunt vedetele de la Hollywod cu cele mai sexy forme: imaginile care au cucerit milioane de barbati

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor14 mesaje