Toti ii spun acum ca este frumoasa! Cum arata tanara din imagini dupa ce se demachiaza

01 Martie 2016, 15:02

Toti ii spun acum ca este frumoasa! Cum arata tanara din imagini dupa ce se demachiaza
Citeste mai mult despre: tanara, arsuri, cum arata, machiaj,
Atunci cand ne gandim la produsele de machiaj, de obicei ne gandim la procedeul de aplicare, la intrebuintare, la culori sau la transformarea pe care o pot realiza pe chipul nostru.

Nimeni nu cunoaste mai bine decat Shalom Nchom adevarata putere a machiajului. La varsta de doar 9 ani, tanara a fosr arsa cu ueli incins la magazinul familiei sale, iar arsura a lasat traume pe chip, pe maini si pe brate, dar i-a afectat si podoaba capilara.

 

Imediat dupa nefericitul accident oamenii au inceput sa se uite la ea intr-un mod ciudat, dar la varsta de 13 ani, Shalom a descoperit produsele de make-up si inca de atunci si-a dat seama ca doar asa isi poate recapata increderea in sine.

Desi se afla la o varsta frageda, tanara a inceput sa se perfectioneze in aceasta arta si a reusit sa isi transforme atat de bine chipul astfel incat oamenii sa nu se mai uite ciudat la ea. 

Shalom se pricepe atat de bine sa foloseasca toate produsele de make-up incat in curand va participa la un proiect numit "The Power of Makeup", care are ca scop sa demonstreze cat de important este machiajul pentru increderea in sine, dar si pentru a infrunta lumea cu capul drept.

Vezi episoade in intregime pe