Toti l-au ignorat cand au vazut ca a facut pana. Ajutorul neasteptat pe care la primit acest barbat - VIDEO

07 Ianuarie 2017, 09:47

Toti l-au ignorat cand au vazut ca a facut pana. Ajutorul neasteptat pe care la primit acest barbat - VIDEO
Citeste mai mult despre: experiment social, arsuri, masina, pana, video,
Ryan, unul dintre administratorii canalului de YouTube "Hammy TV", si-a dorit sa filmeze un experiment social pentru a vedea daca oamenii mai sunt dispusi sa ofere sprijin si ajutor persoanelor necunoscute aflate in impas. 

Pentru filmarea acestui experiment social, Ryan si-a propus sa isi scoata din garaj batranul Mustang si sa il parcheze pe o strada circulata de numeroase masini. Scenariul prevedea ca una dintre rotile automobilului sa fie scoase, semn ca barbatul are nevoie de ajutor pentru montarea uneia noi.

Dupa mai bine de doua ore, timp in care nimeni nu i-a oferit nici cel mai mic ajutor, cineva s-a aratat dispus sa rezolve problema lui Ryan. Barbatul saritor, care si-a dorit sa ofere din timpul sau pentru a scoate din impas o persoana necunoscuta, este Eric, un om deosebit ce a trecut la randul sau printr-o trauma ingrozitoare. 

In urma cu mai multi ani, in timp ce dormea, casa lui Eric a luat foc, iar el a suferit arsuri multiple pe mai multe zone ale corpului. Timp de 26 de zile, barbatul a stat in coma si a pierdut tot ceea ce a agonist in viata. Desi pericolul a trecut, Eric se chinuia inca cu tratamentele menite sa ii atenueze durerile puternice.

In ciuda tuturor acestor probleme, Eric si-a oferit ajutorul, iar Ryan a fost mai mult decat impresionat si a decis sa faca si el un gest minunat pentru acest om special. Initiatorul experimentul social i-a daruit lui Eric un cadou care i-a facut multa placere: un PlayStation nou nout.  


 

Vezi episoade in intregime pe