• PRO TV
  • Traian Basescu, invitat la show-ul "Serviciul Roman de Comedie", astazi, de la 20:30, la ProTV

Traian Basescu, invitat la show-ul "Serviciul Roman de Comedie", astazi, de la 20:30, la ProTV

Traian Basescu, invitat la show-ul "Serviciul Roman de Comedie", astazi, de la 20:30, la ProTV

Presedintele Traian Basescu este invitatul primei editii a noului sezon al show-ului "Serviciul Roman de Comedie", care va fi difuzata azi, de la ora 20.30, la ProTV.

Noul sezon "Serviciul Roman de Comedie" debuteaza miercuri la Pro TV cu un invitat cu greutate: Toni Grecu il va avea ca interlocutor pe presedintele Romaniei, Traian Basescu.

Toni Grecu va vorbi cu seful statului despre scoala, familie, bancuri, dar si despre dieta.

Traian Basescu va povesti la "Serviciul Roman de Comedie" ca cea mai mare bucurie personala pe care o are este sa isi vada nepotica crescand, mai ales ca anii petrecuti pe mare in tinerete l-au tinut departe de momente importante din viata celor doua fiice ale sale.

Totodata, Toni Grecu il va provoca pe presedinte Romaniei si la o discutie relaxata despre dieta. in acest context, Traian Basescu va dezvalui ca mancarea lui preferata este "foamea", pentru ca, daca ar manca de cate ori ii este foame, ar avea peste 100 de kilograme.

"Am vorbit cu umor despre multe, dar cel mai comic mi s-a parut cum a raspuns la urmatoarea situatie: Dumnezeu ii cheama la el pe toti presedintii din lume si le spune sa aleaga o alta tara si alt popor pe care sa le conduca, deoarece vrea sa faca ordine in lume. Iar el a raspuns ca ar vrea sa mearga in Germania si, in locul lui, sa vina la Bucuresti Angela Merkel", spune Toni Grecu.

Tot miercuri vor intra in scena la "Serviciul Roman de Comedie" Greta si Areta, doua surori fermecatoare, interpretate de Gina Pistol si Jojo, care vor fi protagonistele unui interviu neconventional, in pat, cu Victor Ponta, interpretat de Iulian Postelnicu. Prietenul emisiunii Costel (Mihai Bobonete) o prezinta pe noua lui iubita Lovinia (Aniela Petreanu): amandoi au luat steroizi turcesti expirati pentru slabit si, in loc sa le creasca muschi, le-a crescut parul.

Prima editie a emisiunii "Serviciul Roman de Comedie" din noul sezon aduce si un fragmentul dintr-un nou "film istoric inspirat din prezent", dupa cum il numeste cu umor Toni Grecu, "Suleymazare Prolificul", al carui personaj principal este Radu Mazare in varianta de sultan (interpretat de Cosmin Natanticu). La acesta vine boierul Brusture Muscel (Mihai Bobonete), care vrea sa cumpere de la inalta Poarta scaunul Moldovei cu vin de la Focsani si cu moldovence.

Totodata, noul invitat permanent de la "Serviciul Roman de Comedie", Gigi Becali (interpretat de Robert Emanuel), vine si el in platou, mai ales ca are o mica celula in care o sa apara in fiecare saptamana, pentru ca lumea sa nu-l uite.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni