• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ea e femeia pe care niciun barbat nu si-ar dori sa o supere. Irene Andersen, supranumita Femeia-Tanc sau Doamna-Dulap, vine in Romania

Ea e femeia pe care niciun barbat nu si-ar dori sa o supere. Irene Andersen, supranumita Femeia-Tanc sau Doamna-Dulap, vine in Romania

Ea e femeia pe care niciun barbat nu si-ar dori sa o supere. Irene Andersen, supranumita Femeia-Tanc sau Doamna-Dulap, vine in Romania

Inainte sa practice culturism, Irene nu iesea cu nimic in evidenta. Acum insa, intoarce toate capetele pe strada.  

"Exista mereu o reactie puternica pentru felul in care arat: fie ca este vorba de una negativa sau una pozitiva".

Irene Anderson este una dintre cele mai cunoscute femei care practica culturismul, iar ambitia si perseverenta au ajutat-o sa  isi modeleze trupul asa cum si-a dorit dintotdeauna. 

 

La aproape 48 de ani, ea reuseste sa isi mentina procentul de grasime din corp la numai 3-4%, o performanta incredibila si dovada unei ambtitii de fier avand in vedere ca o femeie obisnuita are intre 25-31%.

Inca de la varsta de 15 ani Irene a inceput sa isi lucreze trupul in sala de sport, iar inainte de asta a facut arte martiale: "Ma antrenam intre patru si sase zile pe saptamana. Aveam o dieta speciala si stricta, chiar daca ma aflam sau nu in timpul antrenamentului pentru un concurs".

Este important de spus ca era mereu vorba despre o dieta stricta", a marturisit Irene pentru emisiunea "La Maruta".

In ceea ce priveste acest sport, Andersen a marturisit ca pentru a atinge culmile succesului este nevoie de sacrificii: antrenamente intense si o dieta stricta. 

"Oamenii se uita mereu la mine, dar incerc sa nu ii bag in seama. Nu este placut intotdeauna sa ai parte de atentie. Este mult mai placut sa locuiesti in SUA daca arati asa, sunt mult mai deschisi la astfel de lucruri", a mai adaugat ea.

Pasiunea pentru sport si dragostea pe care o are pentru copiii ei sunt cele mai importante lucruri pentru Irene, iar faptul ca oamenii care o intalnesc nu sunt de acord cu ceea ce face nu o impiedica absolut deloc. Barierele sociale de care se loveste in fiecare zi si faptul ca nu are un partener de viata nu se afla pe lista ei de prioritati. 

"Am fost casatorita si am trei copii, dar am divortat in anul 2001. Am mai avut cateva relatii dupa divort, dar am locuit mereu alaturi de copiii mei. Unii barbati nu se pot descurca cu o femeie cu muschi. Cred ca baietii mai tineri pot intelege mai bine situatia decat cei de varsta mea", a mai adaugat ea.

Daca un barbat roman i-ar putea faca fata, vom vedea luni, cand Irene va fi in noul platou "La Maruta".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni