Triplusec, un serial dus cu pluta, începe joi, 13 septembrie, la PRO TV! Oana Pellea, diriginta clasei

Triplusec, un serial dus cu pluta, începe joi, 13 septembrie, la PRO TV! Oana Pellea, diriginta clasei

București. Anul de grație 2018: reuniunea fostei a XII-a G și începutul unui nou serial de comedie 100% românesc. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului de... Triplusec!

Nu au fost cei mai populari în liceu, nu au fost premianți, sunt diferiți, însă ceva i-a ținut împreună. Cei șase foști colegi, interpretați de Diana Roman, Cosmin Natanticu, Aida Economu, Paul Diaconescu, Andrei Cojanu și Andrei V. Ciopec, sunt prieteni buni.

Viața le-a despărțit drumurile la terminarea liceului, însă se reîntâlnesc după 15 ani la o reuniune de clasă. Diriginta (Oana Pellea) aduce la reuniune o cutie de carton, “Cutia cu Visuri”, care conține bilețelele pe care fiecare elev și-a scris la finalul clasei a 12-a visul, aspirațiile, ce vrea să facă în viață, în carieră. Cu detașare, cu umor, uneori cu un pic de cruzime, diriginta împarte foștii ei elevi în două categorii: vis împlinit și vis ratat. Cei șase eroi se califică fără menajamente la visuri ratate.



Cu toate nereușitele și neîmplinirile fiecăruia, împreună se simt invincibili și sunt supereroi în propriul lor film de acțiune, iar prietenia lor devine cel mai important și mai frumos lucru care li se întâmplă. Fiecare aventură în care pornesc împreună din dorința de a se ajuta să își împlinească măcar acum, în al doisprezecelea ceas, visurile din liceu, sfârșește în dezastre comice. O victimă involuntară este chiar diriginta lor.

Triplusec este un nou serial de comedie, produs de Frame Film.

Triplusec începe joi, 13 septembrie, de la ora 21:30, la PRO TV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune România, jos pălaria!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni