Trupa LA-LA BAND si-a lansat prima piesa la Alarma ProFM!

Trupa LA-LA BAND si-a lansat prima piesa la Alarma ProFM!

In aceasta dimineata Sara si Nicolai de la Alarma au avut studioul plin de invitati. 17 din cei 20 de tineri, care compun cea mai noua trupa a MediaPro Music, La-La Band, au umplut studioul ProFM si au demonstrat live cum si de ce vor deveni un fenomen in Romania.

 Cu voci extraordinare, tinerii care si-au lansat prima lor piesa, "Stage of Joy", la Alarma ProFM au cintat live si melodia "We Are The World" a lui Michael Jackson si au stat de vorba cu Sara si Nicolai despre cum s-au cunoscut si adunat impreuna, despre examenele pe care le sustin fiecare in aceasta perioada.

In cele din urma Sara si Nicolai au cedat microfonul trupei La La Band alcatuita din Dorian Popa, Alina Eremia, Sore Mihalache, Cristina Ciobanasu, Rafael Tudor, Vlad Gherman, Bubu Cernea, Alexia Talavutis, Monica Odagiu, Costin Cambir, Gloria Melu, Gheorghe Dumitru, Gabi Ciocan, Bianca Dragomir, Oana Stancu, Andrada Popa, Mihai Mititescu, Sali Levent, Georgiana Drumen si Andrei Stefan. Ascultatorii ProFM au aflat de la cei 20 de tineri talentati, carismatici si ambitiosi ca pentru ei, muzica e viata lor si ca sunt gata sa ia cu asalt topurile de muzica din Romania, si nu numai.

Dorian Popa, sex-simbolul trupei La-La Band a ajuns in studioul ProFM direct de la facultate, unde a sustinut un examen la Fiscalitate, iar Georgiana Drumen, "pitica" trupei, a venit in studio cu mascota trupei, catelusa de plus "Lala".

Si-au salutat fanii de pe Facebook cu deja celebrul lor salut "Like", inclusiv pe cei din Mexic, care deja si-au exprimat entuziasmul pentru muzica lor pe un blog sud-american.

Intra pe www.profm.ro si afla mai multe!
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Pariu cu viata

Articole pentru emisiune Pariu cu viata

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni