• Emisiuni
  • Vocea României
  • Tudor Chirila s-a intins pe jos de incantare cand a auzit un asemenea glas. "Vocea Romaniei" revine in aceasta toamna la ProTV

Tudor Chirila s-a intins pe jos de incantare cand a auzit un asemenea glas. "Vocea Romaniei" revine in aceasta toamna la ProTV

Tudor Chirila s-a intins pe jos de incantare cand a auzit un asemenea glas. "Vocea Romaniei" revine in aceasta toamna la ProTV

Loredana, Smiley si Marius Moga vor rivaliza cu Tudor Chirila in cursa pentru a descoperi "Vocea Romaniei". Adevarata competitie a vocilor va rasuna in cel mai spectaculos decor creat vreodata in Romania.

 

"Vocea Romaniei", showul care a atins recorduri de audienta, revine de marti intr-un format de exceptie, cu decoruri noi si un joc de lumini impresionant.

 

Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, proaspat intrat in randul antrenorilor, isi disputa de acum vocile cu care spera sa castige marele titlu. Au inceput auditiile pe nevazute la "Vocea Romaniei", iar concurentii au dat tot ce au avut mai bun, sperand ca vor intoarce toate cele patru scaune si vor merge mai departe in competitie. Fiecare antrenor si-a propus sa ia in echipa lui doar acele voci cu adevarat speciale, care transmit si emotie, nu doar suna bine.

 

Tudor Chirila - Vocea Romaniei: "Imi plac toti colegii. Pana acum nu ne-am urcat unii pe altii, nu ne-am batut inca foarte tare pe un concurent. Regret ca nu am luat o voce. Cred ca Vocea Romaniei este mai departe despre drumul concurentului decat despre castig".

 

Loredana - Vocea Romaniei: "In primul rand, trebuie sa fie autentic, sa-si doreasca sa cante, sa fie deschis, sa aiba mintea si sufletul in armonie si bineinteles o voce care sa ajunga la suflet".

 

Smiley - Vocea Romaniei: "De vazut se vede senzational, de auzit se aude senzational, concurentii pe care i-am vazut pana acum sunt foarte misto si foarte variati".

 

Marius Moga - Vocea Romaniei:"Cred ca Vocea are un standard de calitate al vociii peste orice alt format pe care eu l-am vazut international sau in Romania si juratii sunt oameni care au facut o gramada de lucruri la viata lor",

 

Maestru de ceremonii va fi si in aceasta editie carismaticul Pavel Bartos: "Ma bucur de chimia care exista intre Tudor Chirila si ceilalti. Nu ma asteptam sa mai existe voci bune dupa atatea editii de Vocea Romaniei. In toamna, la ProTV. doar vocea conteaza…va astept".

 

Asadar, pregatiti-va sa fiti surprinsi in aceasta toamna la ProTV. "Vocea Romaniei" se intoarce cu decoruri noi si moderne, cu o sonorizare impecabila si un joc de lumini spectaculos. Se anunta un sezon "Vocea Romaniei" gata sa le intreaca pe toate celelalte, care si ele au doborat recordurile de audienta!

 

Marti si Vineri, de la 20:30, la ProTV. Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni