• PRO TV
  • Tudorel Popa, cu ochii in lacrimi la "Happy Hour". A primit in sfarsit casa pe care si-a dorit-o toata viata

Tudorel Popa, cu ochii in lacrimi la "Happy Hour". A primit in sfarsit casa pe care si-a dorit-o toata viata

Tudorel Popa, cu ochii in lacrimi la "Happy Hour". A primit in sfarsit casa pe care si-a dorit-o toata viata

"Happy Hour" este integral pe voyo.ro.

Tudorel Popa a ajuns in semifinala show-ului "Romanii au talent" datorita numarului sau prin care imita diverse zgomote, spoturi publicitare sau animale.

El castiga 7 milioane de lei vechi pe luna, din care isi achita chiria si intretinerea la caminul muncitoresc unde locuieste, plus bonuri de masa. Chiar daca nu are un salariu mare, bonurile de masa nu le pastreaza pentru el: le cumpara micutilor din casele de copii dulciuri, sucuri si alte lucruri care ii bucura. Pentru gestul sau, echipa "Happy Hour" i-a facut o surpriza: l-a ajutat sa stranga suma necesara pentru a-si cumpara o garsoniera in Tulcea.

Happy Hour si Lidl i-au oferit lui Tudorel produse care sa il ajute sa aiba in continuare grija de copiii din Tulcea carora lunar le compara de mancare din salariul sau de 7 milioane.

Cea care s-a ingrijit de Tudorel a fost o femeie din Tulcea si sotul ei care desi aveau doi copii l-au acceptatin viata lor si l-au educat, dar femeia a tunut sa explice ca:  "Tudorica a crescut singur, s-a intretinut singur"

Cea caruia Tudorel ii spune mama  povestit: "Au fost persoane care, sub pretextul ca il vor ajuta, l-au excrocat. Tudorica a avut buletin pentru prima data la 27 de ani."

Marius Gavrila a facut si el tot posibilul  sa il ajute pe Tudorel si l-a angajat pe 10 milioane, mai mult decat atat, acesta va primi va primi 300 de euro la fiecare aparitie pe scena si va fi asistentul lui Maruta la spectacolele Mix Music. Marius Gavrila i-a oferit si suma de 1000 de euro, iar fiecare artist va dona cate 300 de euro pentru casa lui Tudorel Popa.
Sile Puscas, un barbat din Baia Mare i-au facut cadou o suma de bani care sa il ajute sa isi indeplineasca visul.

Happy Hour i-a oferit astazi lui Tudorel cheile de la garsoniera pe care a visat-o toata viata. "In viata mea nu visam ca o sa am casa mea, va iubesc, Sunteti toti oameni cumsecade", a spus Tudorel Popa printre lacrimi.

Doneaza si tu bani pentru Tudorel Popa in contul: RO 39 INGB 0000 9999 0162 0594 Sucursala ING Tulcea

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni