Daca odata doar fetitele erau fericitele posesoare a unor impletituri simple, care aveau doar rolul de a respecta conditiile impuse de doamna invatatoare, astazi acest tip de coafura este in voga in randul tuturor femeilor, care acorda o atentie deosebita podoabei capilare.

Citeste si: 6 "teste" pe care iubitul tau trebuie sa le treaca. Cum sa iti dai seama daca merita efortul sau iti pierzi timpul cu el

Din fericire pentru doamnele ce iubesc sa isi prinda parul in cozi impletite, pe internet exista o multime de tutoriale care te ajuta sa inveti noi moduri inedite prin care poti obtine un look impecabil. 

Un nou material video face senzatie pe internet datorita modului inedit in care protagonista clipului alege sa isi coafeze parul. Tanara din imagini are fara indoiala un look de senzatie, asigurat de culorile puternice in care a ales sa isi vopseasca podoaba capilara. La aceasta imagine rebela se adauga si o impletitura iesita din tipare, care ii incadreaza capul precum o bentita/tiara super cool. 

Urmareaste mai jos tuturialul care te invata cum sa iti faci o impletitura pe mijlocul capului. 

Braided Middle Part HeadbandModeled by: Lo Caballero // IG: theriverwolf_ Styled by: Sarah D Beauty // IG: @sarahdbeauty

Posted by Top Knot on Saturday, March 12, 2016