Ultima moda in materie de manichiura? Un nou model de unghii a devenit popular printre vedete. Cum arata

18 Februarie 2016, 13:39

Ultima moda in materie de manichiura? Un nou model de unghii a devenit popular printre vedete. Cum arata
Un nou tip de manichiura a devenit popular in randul vedetelor si a creatorilor de moda care il folosesc pentru infrumusetarea unghiilor modelelor. In ultima saptamana, au aparut o multime de imagini in care "unghiile blanoase" sunt piesa de rezistenta. 

Conform Cosmopolitan, acest tip de manichiura a fost adus in atentie de Jan Arnold, care a trimis modele pe podium sa defileze cu unghiile aranjate in acest fel, adica cu blana atasata pe ele.

Dupa modelul "unghiilor balon" care a luat cu asalt retelele de socializare si pe care l-au incercat numeroase femei, acesta este cea mai noua fita in materie de manichiura, care probabil va fi des intalnita in urmatoarea perioada. 

Procesul de realizare este unul destul de simplu: intai se aplica un lac de unghii, apoi se aplica blana falsa, in functie de preferintele fiecareia, putand sa creati diferite modele si culori.

In timp ce unele doamne prefera acest stil de manichiura, exista si voci are sustin ca "unghiile blanoase" arata bizar si nu confera mainii un aspect elegant.

Vezi episoade in intregime pe