• Saptamana aceasta:
  • Stirile Pro TV:
marime text:

Ultimul interviu cu Andreea Marin Banica, inainte de divort: "Astept o mare schimbare in viata mea si mi-o doresc". VIDEO

Ultimul interviu cu Andreea Marin Banica, inainte de divort:  Astept o mare schimbare in viata mea si mi-o doresc . VIDEO
Ultimul interviu cu Andreea Marin Banica, inainte de divort: "Astept o mare schimbare in viata mea si mi-o doresc". VIDEO

Andreea Marin a fost invitata pe 15 decembrie la emisiunea "De Suflet", prezentata de Dana Rogoz, la Pro TV International.

Vedeta a vorbit despre perioada sarbatorilor, despre cadourile pe care trebuie sa le faca, despre filmul "Ho Ho Ho 2" in care a jucat, dar si despre viata personala.

"Sunt si lucruri in viata care nu-mi ies. Imi e teama de ridicol. Nu iau usor nicio experienta, daca ma implic, o fac pana la capat. Vreau sa fiu sigura ca ce tine de mine am dat tot ce s-a putut", a spus Andreea Marin Banica.

Intrebata ce-si doreste de la anul 2013, Andreea Marin i-a marturisit Danei: "Astept o mare schimbare in viata mea si mi-o doresc. N-ai cum sa banuiesti, dar vei sti la un moment dat. Sper sa va bucurati pentru schimbarea mea".

Vezi mai multe aici!


Genial! Ce se intampla cand pui acest telefon in colaTransformarea incredibila a celui mai celebru telefon mobil din istorie. Super galerie foto A renuntat la scoala la 19 ani dupa ce i-a venit o idee: Asa arata cea mai tanara miliardara din lume!

Articole pe acelasi subiect:

parerile vizitatorilor11 mesaje