Filmuletul de mai jos ne demonstreaza ca nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat. Larry si Jimmie Sue sunt doi batranei care au o poveste de dragoste care a ramas la fel ca in prima zi in care s-au cunoscut. La un moment dat, viata le-a oferit o unda de tristete si o afectiune era pe cale sa ii desparta.

Pentru ca nu a conceput viata fara sotia lui, Larry a luptat din rasputeri sa o ajute sa treaca cu bine peste problema de sanatate pe care o avea. Jimmie Sue suferea de insuficienta renala si avea nevoie urgenta de un transplant de rinichi. 

Steve Hartman de la "CBS Evening News" l-a susprins in imagini pe Larry si a realizat in anul 2013 un articol cu barbatul in timp ce lupta pe cont propriu sa ii gaseasca un donator sotiei sale. Larry mergea peste tot purtand o pancarta pe care statea scris mesajul despre suferinta sotiei sale si despre faptul ca avea nevoie de un rinichi.

Povestea lor a fost difuzata in massmedia pentru ca o multime de oameni si-au aratat disponibilitatea sa salveze viata sotiei lui Larry. Dupa un an de cautari, o femeie in varsta de 41 de ani a aparut in viata lui Larry si a lui Sue si le-a adus o raza de speranta.

Operatia a decurs normal si a fost o reusita medicala. Larry nu a uitat insa zilele in care nu stia ce sa faca pentru a o salva pe sotia sa si a marturisit ca mai are de indeplinit inca doua misiuni: sa gaseasca donatori pentru alte persoane si sa ii multumeasca in mod corespunzator femeii care i-a redat sotiei sale sansa la o viata normala.

Filmuletul a fost reluat zilele acestea si redifuzat pe site-urile publicatiilor din strainatate.