Un barbat a incercat sa rapeasca o studenta de 17 ani. Ce s-a intamplat dupa cu adolescenta si cum a fost salvata

06 Aprilie 2018, 11:05

Un barbat a incercat sa rapeasca o studenta de 17 ani. Ce s-a intamplat dupa cu adolescenta si cum a fost salvata
Citeste mai mult despre: rapire, camioneta, studenta,
Un cosmar aproape a devenit o realitate pentru o studenta de liceu, de 17 ani, Huston. In timp ce mergea la scoala intr-o zi obisnuita, un camioneta verde a tras langa si ea si un barbat a sarit  la aceasta si a incercat sa o rapeasca. 

Reamintind incidentul terifinat, studenta a spus:"Am crezut ca ma va rapi, apoi ma va ucide."

Cu toate acestea, viata acestei studente a fost salvata atunci cand o femeie, Cecilia, era in oras alaturi de fiica ei. Ea a observat ca tanara de 17 ani se straduia sa scape din mainile agresorului. 

"S-a intors si ne-a privit", isi amintea fiica Ceciliei. 

Studenta a reusit sa scape. In loc ca Cecilia sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie, aceasta l-a urmarit pentru ca nu cumva sa mai rapeasca alt student. 

Urmarirea a continuat timp de 10 minute, iar in timpul urmaririi, fiica Ceceiliei a chemat politistii. Dupa un anumit moment, Cecilia a pierdut camioneta din vedere, insa a reusit sa il gaseasca. Atunci a descoperit ca rapitorul voia sa arunce camioneta intr-un sant. Cu toate acestea, barbatul identificat mai tarziu ca Daniel Zapata nu a fost suficient de rapid de a scapa de mama determinata, iar Cecilia l-a impiedicat sa mearga in alta parte, blocandu-l cu masina ei. 

Zapata a implorat-o pe femeie sa il lase sa plece, insa dupa ce a sosit politia, barbatul a fost imediat arestat. Zapata a fost acuzat de tentativa de rapire si de agresiune. 

"Ei erau ingerii mei in acel moment. Nu era nimeni altcineva", a declarat studenta care a fost rapita. 

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO