Un barbat a supravietuit dupa ce a fost atacat de un rechin, un sarpe si un urs

25 Aprilie 2018, 16:46

Un barbat a supravietuit dupa ce a fost atacat de un rechin, un sarpe si un urs
Citeste mai mult despre: Aventurier, rechin, sarpe, Supravietuitor, urs,
Dylan McWilliams este una tanar de 20 de ani din Colorado, pasionat de aventuri. 

Barbatul se poate considera norocos, avand in vedere ca a supravietuit celui de-al treilea atac din lumea animala. In timp ce se afla la surf in Hawaii, Dylan a fost atacat de un rechin. 

Tanarul a declarat pentru BBC ca se distra in valurile Oceanului Pacific cand a simtit ca ceva i-a lovit piciorul. 

"Am vazut rechinul cum se plimba pe sub picioarele mele. Am inceput sa il lovesc si am inotat spre mal cat de repede am putut", a declarat Dylan. 

Rechinul a lasat semne pe picioarele lui Dylan, motiv pentru care acesta a avut nevoie de copci. Se pare ca pestele era un rechin-tigru, cu o lungime de aproape doi metri. 

Dylan McWilliams este pasionat de calatorii si aventuri. De cativa ani, tanarul a pornit in calatorii prin Statele Unite si Canada, iar pentru a se putea intretine a acceptat tot felul de job-uri, printre care s-au numarat cele de muncitor la o ferma si de instructor in metode de supravietuire. 

Dylan spune ca bunicul sau l-a invatat tehnicile de surpravietuire, iar acestea i-au folosit in numeroase situatii. 

In luna iulie a anului 2017, Dylan s-a trezit din somn direct in gura unui urs de 136 kilograme. Tanarul a trait experienta periculoasa si cu un sarpe cu clopotei, care l-a muscat acum trei ani, in timp ce se afla intr-o drumetie. 

Desi a ramas cu cicatrici si vindecarea ranilor a durat o buna perioada de timp, Dylan McWilliams marturiseste ca nu isi doreste sa renunte la stilul sau de viata aventuros.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO