Un invitat misterios conduce mireasa in ringul de dans. Cand realizeaza cine e, invitatii nu isi pot stapani lacrimile

12 Februarie 2016, 15:53

Un invitat misterios conduce mireasa in ringul de dans. Cand realizeaza cine e, invitatii nu isi pot stapani lacrimile
Citeste mai mult despre: mireasa, cancer, invitati, leucemie,
Greta Hokanson avea doar 16 ani cand a fost diagnosticata cu o boala cumplita, leucemia. Disperata sa gaseasca un donator cat mai repede, familia a incurajat-o sa se inscrie pe lista celor care asteapta un transplant de maduva si sa se roage pentru un miracol.

In scurt timp, au descoperit ca exista un donator perfect compatibil si Greta a primit tratamentul salvator pe care fiecare bolnav de cancer l-ar merita. Operatia a fost un success, iar tanara s-a vindecat.

Singura informatie pe care Greta o avea despre eroul care i-a salvat viata era faptul ca acesta locuia in Arkansas, Statele Unite. Cu toate ca ii datora totul pe aceasta lume, fata nu a avut niciodata sansa sa-l cunoasca pe misteriosul donator. 

Citeste si: Parea o poza de nunta ca oricare alta, dar cand a marit imaginea a avut parte de o surpriza emotionanta

Doi ani mai tarziu, Greta Hokanson avea sa-l intalneasca, in sfarsit, pe Danny Daniels, sa-l priveasca in ochi si sa-i multumeasca pentru tot. Acest cadou pe care l-a primit a inspirat-o sa devina asistenta medicala pentru a putea sa-i ajute pe cei nevoiasi, asa cum si ea a primit ajutor la randul sau. Si cand a crescut si a venit timpul casatoriei, exista o persoana pe care era necesar sa o invite la nunta.

Ceilalti invitati sustin ca nu exista nicio persoana in sala careia sa nu-i fi dat lacrimile in momentul in care Greta l-a invitat pe Danny sa danseze cu ea in acea zi speciala. Dintre toate cantecele, aceasta a ales special piesa “Angels Among Us”, intrucat urma sa danseze cu propriul sau inger.

Pe ringul de dans, tanara a simtit ca este nevoie sa ii mai spuna un sincer “Multumesc!” barbatului care ii oferise cel mai frumos dar – viata, caci fara ajutorul sau, probabil nu ar fi existat nicio nunta in acel moment. 

Vezi episoade in intregime pe