Animalul poate fi vazut stand in doua picioare si mancand din tomberon, alaturi de alti porcusori. Filmuletul a fost distribuit de 4,600 de ori si a fost vizualizat de 302,000 de ori. 

Multi observatori au fost socati de dimensiunea imensa a mistretului, iar altii de faptul ca langa se afla o scoala gimnaziala, iar copiii puteau fi pusi in pericol. 

Porcii salbatici, al caror habitat in Hong Kong a fost distrus de urbanizare, au o proasta reputatie ca fiind periculosi. 

"Mistretii au fost demonizati de vanatori, si presa locala care nu le-a inteles comportamentul. Daca nu ii provoci, ei nu te vor ataca, deoarece ei sunt speriati de oameni."

Elisa Allen, director PETA UK a declarat pentru UNILAD:"Animalele salbatice se confrunta cu un pericol tot mai mare, pe masura ce activitatile umane incalca habitatele lor naturale si de aceea acest mistret a fost fortat sa recurga la cautarea hranei in gunoi, pentru a supravietui. Animalele din Hong Kong si din intreaga lumea se afla sub o mare presiune, ca rezultat al schimbatii peisajelor, al constructiei de drumuri si a al altor dezvoltari. Trebuie sa ne concetram asupra unei planificari urbane responsabile si a unor metode eficiente, non-letale, care sa tina animalele salbatice departe de centrele urbane."