Un motociclist a observat un batran prabusindu-se in plina strada. Merita vazut ce se intampla in secunda urmatoare

29 Martie 2016, 14:09

Un motociclist a observat un batran prabusindu-se in plina strada. Merita vazut ce se intampla in secunda urmatoare
Citeste mai mult despre: motociclist, batran, reactie, strada,
Un material video publicat pe YouTube a topit inimile celor care l-au urmarit. Imaginile surprind reactia unui motociclist atunci cand observa un batran prabusindu-se pe trotuar.

Inca de mici am fost invatati sa ajutam. Parintii ne-au insuflat dorinta de a face bine semenilor nostri, insa spiritul civic pare sa se diminueze pe masura ce ne maturizam. Nu avem intotdeauna cele mai bune reactii atunci cand intalnim pe strada oameni care au nevoie de ajutorul nostru si, de cele mai multe ori, ajungem sa regretam ca nu am actionat atunci cand situatia o impunea.

Citeste si: Un nou trend a aparut pe internet si nu este tocmai un exemplu de urmat. BananaPeelChalenge este noua distractie

Materialul video de mai jos surprinde reactia impresionanta a unui motociclist atunci cand acesta vede cum un batranel se prabuseste in plina strada. Desi sa afla in trafic, barbatul decide sa opreasca si se indreapta spre omul cazut pe trotuar pentru a il ajuta sa se ridice. 

Ceea ce ne intristeaza este reactia oamenilor care, in ciuda faptului ca au in fata lor un batran prabusit, isi continua drumul, ignorand situatia in care se afla acesta. 

Gestul acestui motociclist merita tot respectul! Lumea ar fi un loc mai bun daca fiecare ar incerca "sa isi exerseze" zilnic altruismul. 

Vezi episoade in intregime pe