• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Un paramedic SMURD a facut o "operatie" in direct, la "Romanii au talent". Imagini cu minunile care i-au iesit din "bisturiu"

Un paramedic SMURD a facut o "operatie" in direct, la "Romanii au talent". Imagini cu minunile care i-au iesit din "bisturiu"

Un paramedic SMURD a facut<span style="color: rgb(255, 0, 0);"> o "operatie" in direct</span>, la "Romanii au talent". Imagini cu minunile care i-au iesit din "bisturiu"

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Adrian Bancila este un paramedic in varsta de 31 de ani care lucreaza pe ambulantele SMURD.

El a intrat pe scena foarte hotarat sa impresioneze juriul cu talentul si pasiunea sa. Acesta a reusit sa sculpteze intr-un pepene o floare in doar cateva secunde, lucru care i-a lasat pe jurati cu gura cascata.

Mihai Petre a declarat: "A fost un moment interesant, surprinzator, nici n-ar trebui sa le mancam".

Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Andi Moisescu a declarat ca oamenii de la SMURD il impresioneaza foarte tare si a tinut sa ii spuna concurentului ca le apreciaza foarte mult munca si mai mult decat atat, acum este si mai uluit de treaba pe care o fac. Acest lucru s-a datorat si faptului ca a avut ocazia sa il intalneasca pe Adrian care are o pasiune foarte frumoasa si care face numai lucruri marete.

Andi Moisescu: "Nu numai ca raspunsul meu este cel pe care-l banuiti dar vreau sa transmiteti salutarile mele echipei dumneavoastra"

Facebook.com/Romaniiautalent    

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni