• PRO TV
  • Un Paste ca in povesti la Ferma Vedetelor

Un Paste ca in povesti la Ferma Vedetelor

Un Paste ca in povesti la Ferma Vedetelor

Armonia s-a reinstalat la Ferma Vedetelor si, cu ocazia Pastelui, concurentii au revenit la sentimente mai bune unii fata de ceilalti. In haine de sarbatoare, cu voie buna, muzica si dans, asa au sarbatorit vedetele 100% romaneste, alaturi de nea Rata, Iulia Vantur si cea mai frumoasa surpriza: Loredana!

Ferma Vedetelor a fost urmarita, in intervalul de difuzare 20:31 - 22:20, de aproximativ 1.8 milioane de romani, iar in minutul de aur, de la 21:53, aproximativ 2.2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 9.4 puncte de rating si 22.5% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 6.2 puncte de rating si 14.8% share.

Dupa cum s-au obisnuit deja, duminica este zi de joc. De data aceasta cei sapte fermieri au primit o provocare specifica zilei de sarbatoare: vanatoarea de oua. Astfel, ei s-au impartit in doua echipe, fete contra baieti, arbitrate de Augustin, si au ascuns oua in bucatarie si in dormitorul comun. Echipa fetelor a reusit sa gaseasca trei din cele cinci oua si a castigat. Premiul a constat in pachete de acasa, scrisori si fotografii.

Deschiderea pachetelor a adus lacrimi si emotii puternice printre concurenti, iar, dupa atata timp petrecut izolati, primele vesti de acasa au fost ca o gura de aer proaspat, care le-a dat puterea sa mearga mai departe. Singura care nu s-a putut bucura de acest rasfat a fost Cristina, care nu a primit nicio scrisoare de la iubitul ei. Fermierii au impartasit momente frumoase si intime, si-au cunoscut familiile unii altora din fotografii, iar acest lucru i-a apropiat.

Negustorul Vasile a venit cu bunatati si a fost asteptat ca painea calda. Nici in ziua de Paste concurentii nu s-au putut abtine si au mai sustras d-ale gurii din caruta negustorului. Surpriza lui pentru fermieri a fost o jumatate de miel: „Da’ unde ai gasit pisica asta?”, a spus Augustin cand a vazut bucata de carne. Dupa ce au incheiat negocierile, Vasile a fost poftit la masa, iar fermierii l-au omenit cu branza, oua si vin, au cantat in jurul mesei, iar el le-a spus povesti haiducesti. Cristina a izbucnit in lacrimi cand Vasile i-a oferit scrisoarea de la iubitul ei, pe care nu mai spera sa o primeasca.

A venit si randul lui nea Rata sa le spuna Hristos a Inviat! si sa le aduca materiale pentru construirea unor custi de iepuri. Pe langa asta, el le-a adus pastrama din partea lui, pe care i-a incredintat-o lui Augustin: „Sa nu te mai aud ca nu tin eu la tine!”.

Nea Rata le-a dat ca sarcini pentru aceasta saptamana sa construiasca afumatoare si custile iepurilor, apoi a intrat in bucatarie, unde s-a inveselit, a cantat, a ciocnit oua cu fermierii sai si a facut chiar si skandenberg cu Augustin. Miza a fost repararea sobei, iar in timp ce se luptau, fetele l-au pupat si l-au gadilat, pentru a-l sabota.

Iulia Vantur i-a gasit pe fermieri gatiti, in haine traditionale de sarbatoare. Cand au fost intrebati pe cine cred ei ca a lasat Corina fermier al saptamanii, voturile lor s-au indreptat catre Vica, Dima, Augustin si Ionut, insa Corina a ales sa il puna pe Dima, in semn de multumire pentru ca a mers cu ea in padure sa o linisteasca si a invatat-o sa faca focul: „Uite ca a venit si ziua cea mare, cand am ajuns fermier! Sunt asa bulversat, nu imi dau inca seama de tot ce trebuie sa fac!”, a spus Dima.

Cea mai mare surpriza de Paste, care le-a facut ziua mai frumoasa, a fost venirea Loredanei alaturi de muzicienii ei la Ferma Vedetelor. Cand au vazut-o, concurentii au sarit pe ea de bucurie si au chiuit: „A fost fix ca dintr-un tort! A fost extraordinar!”, a spus Cristina despre aparitia Loredanei.

In curte s-a incins o hora pe cinste, la care s-a alaturat si nea Rata, ulterior fetele facandu-i Loredanei turul fermei. I s-au confesat si i-au povestit experientele lor cu viata la tara si Loredana, la randul ei, le-a povestit despre copilaria de la bunici si despre vremurile de atunci.

Distractia a atins cote maxime si a continuat pe masa din bucatarie, unde au cantat si au dansat. Doinita a fost de neoprit, transformandu-se in sufletul petrecerii: „M-am incarcat cu energie pentru inca trei-patru saptamani!”, a povestit Dan dupa vizita Loredanei.

Experienta de la Ferma Vedetelor a facut-o pe Loredana sa spuna: „Uneori si muzica poate suplini o masa copioasa si cred ca acum ei sunt mai satui decat daca ar fi mancat pastrama de la nea Rata!”.

In episodul din aceasta seara, de la 20:30, numai la PRO TV, telespectatorii vor vedea cum se descurca fermierii la tunsul oilor, ce mize noi se ridica in joc, dar si cum se va descurca Dima in pozitia de fermier al saptamanii si pe cine va alege servitori.

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro.

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni