Un student britanic, Conrad Fish, si-a devotat 7 ore pentru a ajuta serviciile de urgenta. El a aterizat cu un alt elicopter langa accidentul tragic provocat. 

Studentul a declarat pentru The Telegraph:"Erau toti in stare grava, aveau rani deschise pe tot corpul, iar hainele lor erau sfasiate. Adrenalina m-a lovit si tot ce am facut a fost sa car echipamentele de ajutor si sa ajut pompierii. Adevartii eroi au fost doctorii care au reusit sa ii tina pe supravietuitori in viata. Ma bucur ca am reusit sa ii ajut cat am putut, dar nu ma pot numi erou."

Elicopterul EC130 s-a prabusit tragic, iar in acest accident au murit Jason, Stuart Hill si iubita lui, Becky Dobson. Newlyweds Jonahan Udall si Ellie Milward, Jennifer Barham, iubita lui Jason si pilotul Scott Booth au fost raniti extrem de grav. Ei au fost nevoiti sa astepte 9 ore pentru a fi salvati si au fost dusi de urgenta la un spital din Las Vegas. 

Conrad a adaugat:"Am fost adunati dintr-un hotel din apropiere si am stat in autobuz langa cateva victime. Nu am discutat prea mult si nici nu reusisem sa le retin numele. In timp ce elicopterul se probusea, noi faceam poze, nefiind capabili sa surprindem momentul prabusirii. Insa, am auzit un zgomot foarte mare si am simtit impactul prabusirii. La inceput, toata lumea a fugit pe stanci sa vada ce s-a intamplat. Apoi, ne-am dus sa luam extinctoare, apa si orice am fi putut gasi sa ii ajute pe cei aflati in pericol. Drumul spre locul accidentului a fost foarte alunescos si a fost foarte greu sa aducem resursele necesare la locul incidentului."

S-a deschis o investigatie in legatura cu prabusirea elicopterului, fiind inca neclar motivul pentru care s-a produs accidentul tragic. 

Imaginile sunt socante.