Un tanar de 22 de ani, care sufera de paralizie in somn, a recreat cosmarurile pe care le are in timpul noptii

01 Noiembrie 2017, 09:58

Un tanar de 22 de ani, care sufera de paralizie in somn, a recreat cosmarurile pe care le are in timpul noptii
Nicolas Bruno este pasionat de fotografie. Tanarul de 22 de ani are o viata normala, insa noptile sale sunt diferite de cele pe care le traieste majoritatea. 

Nicolas avea doar sapte ani atunci cand a avut primele crize de paralizie in somn, o tulburare care are loc atunci cand oamenii devin constienti, insa nu se pot misca. Conform specialistilor, aceasta dereglare a somnului se intampla atunci cand o persoana traverseaza doua stadii de trezire si somn. Cu alte cuvinte, paralizia in somn se intampla atunci cand creierul se trezeste din starea de REM (rapid eye movement), dar corpul ramane in continuare nemiscat, scrie Webmd.com.

Din cauza acestei tulburari a somnului, Bruno a trait experiente cu adevarat infioratoare, insotite de cosmaruri care pareau extrem de reale. In timp, tanarul a devenit depresiv si insomniac. 

Ani la rand, Nicolas s-a confruntat cu aceasta situatie epuizanta, pana cand un profesor i-a recomandat sa incerce sa isi depaseasca temerile si sa recreeze cosmarurile.

Pornind de la acest sfat, Nicolas a realizat o serie de fotografii care surprind "terorile" pe care le traieste in timpul noptii. 

"Acest proiect mi-a dezvaluit cine sunt cu adevarat", a declarat Bruno conform Bored Panda.

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO