Leon Logothetis a fost bancher, insa a renuntat la aceasta profesie banoasa pentru a calatori peste tot in lume si pentru a da o mana de ajutor celor aflati in impas. 

Citeste si: Un barbat a gasit un portofel si apoi a mers la cumparaturi. Ce s-a intamplat dupa este o adevarata lectie de viata

Ajuns in Denver, Colorado, Leon a intalnit pe stada un tata aflat in impas. Barbatul i-a povestit ca isi creste micutul singur si ca, recent, a ramas fara un acoperis deasupra capului. Cu ochii in lacrimi, acesta a mai adaugat ca oricat de mult s-a chinuit, nimic nu i-a iesit ca la carte si a avut parte de o multime de dezamagiri. 

Ascultandu-i povestea, Leon a luat o decis sa ii schimbe viata acestui tata atat de atasat de copilul sau. Gestul sau neasteptat a adus lacrimi in ochii barbatului, semn ca initiativa lui Leon l-a luat prin surprindere. 

"Majoritatea omenilor aleg sa nu isi exprime durerea! Eu vreau sa iti multumesc si iti ofer 1000 de dolari!", i-a spus Leon.Meet James in #GoBeKind Tour Day 4. "You have to be brought down to your humblest point so you can appreciate other...

Posted by Leon Logothetis on Tuesday, November 3, 2015