Un tata si-a filmat fiul in momentul in care s-a trezit dupa o operatie la inima.Primele cuvinte au emotionat internetul

26 Ianuarie 2016, 11:31

Un tata si-a filmat fiul in momentul in care s-a trezit dupa o operatie la inima.Primele cuvinte au emotionat internetul
Citeste mai mult despre: filmulet, fiu, inima, reactie, transplant,
Trevor Sullivan este un tanar de 15 ani, un adolescent care a luptat pentru viata sa si care a trecut cu bine peste o operatie de transplant la nivelul inimii.

Pentru a-i dovedi cat este de ambitios si ca este un adevarat luptator, tatal sau a decis sa il filmeze in momentul in care s-a trezit din anestezie. Pana in acest moment, filmuletul a strans peste un milion de vizualizari pe Facebook si a fost difuzat la jurnalele de stiri din America.

Tatal lui Trevor a marturisit pentru ABC News ca fiul sau a fost diagnosticat cu cardiomiopatie in luna februarie a anul 2015 si ca s-a simtit rau tot anul trecut, pana in momentul in care a fost internat in spital pentru operatie.

Trevor a fost operat in luna noiembrie, dar tatal sau i-a aratat pentru prima data filmuletul pe data de 19 ianuarie. Motivul pentru care a decis sa faca public materialul video cu fiul sau este emotionant: isi doresc sa stranga bani pentru donarea de organe. 

Adolescentul se simte bine in acest moment, dar experienta prin care a trecut l-a marcat. Atat el cat si familia sa si-au schimbat perspectiva asupra vietii.

Vezi episoade in intregime pe