Unul dintre cei mai simpatici grasuti are o sotie incredibil de sexy. Cum arata Steffiana la bratul lui Kevin James

01 Februarie 2017, 10:17

Unul dintre cei mai simpatici grasuti are o sotie incredibil de sexy. Cum arata Steffiana la bratul lui Kevin James
Citeste mai mult despre: Kevin James, cum arata, sotie,
Kevin James este unul dintre cei mai apreciati comedianti din Cetatea Filmului. Starul nu este invidiat doar din cauza contractelor pe care le semneaza, ci si pentru ca are o sotie superba.

In anul 2004, Kevin James s-a casatorit in California cu actrita Steffiana de la Cruz, care a aparut in majoritatea filmelor celebre ale sotului ei. Partenera lui din "Zookeeper" si "Paul Blart: Mall Cop" ii este alaturi si in viata privata.

Kevin si Steffiana au impreuna 4 copii si impresioneaza la fiecare aparitie publica, mai ales datorita frumusetii rapitoare de care da dovada femeia in varsta de 42 de ani. Cu trasaturi de filipineza si corp de model, Steffiana chiar si-a inceput cariera pozand si defiland, cei din industria modei dandu-si seama de potentialul ei.

Incetul cu incetul, ea a facut trecerea catre micile si marile ecrane, debutand in 1997 intr-un serial nemtesc. Pe sotul ei, Kevin James, l-a cunoscut in 2003, a fost logodita cu el timp de un an si mai apoi a acceptat sa-i fie sotie in fata a 180 de prieteni si rude.

Vezi imaginile aici!

Vezi episoade in intregime pe