• PRO TV
  • In prima editie a noului sezon "Dansez pentru tine", ghinionul se sparge in ringul visurilor: In direct la ProTV si pe Voyo.ro

In prima editie a noului sezon "Dansez pentru tine", ghinionul se sparge in ringul visurilor: In direct la ProTV si pe Voyo.ro

In prima editie a noului sezon "Dansez pentru tine", ghinionul se sparge in ringul visurilor: <span style="color:#f00;">In direct la ProTV si pe Voyo.ro </span>

"Fabulos" în opinia Biancăi Drăguşanu, "extrem" în cea a Monicăi Davidescu, "provocare" pentru Oana Ioniţă şi "victorie" pentru Marian Drăgulescu, aşa este văzut debutul celui de-al XIII-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".

Pavel Stratan vede în competiţie şansa de a se depăşi pe el însuşi, Şerban Copoţ, cucerit cândva de breakdance speră să se îndrăgostească de un stil nou, Daniel Max Dragomir va putea scrie o carte despre febra musculară dobândită în urma antrenamentelor, iar Nicoleta Luciu nu se teme de nimic.

Vezi show-ul LIVE acum pe Voyo.ro

Ghinionul e pe cale să se spargă în ringul visurilor odată cu prima ediţie a spectaculosului show de la ProTV, ajuns la cel de-al XIII-lea sezon. Vineri, pe 26 octombrie, telespectatorii ProTV vor pluti pe ritmuri de vals alături de cele opt perechi intrate în concurs pentru marele premiu de 60.000 de euro şi vor putea vedea cum este spus în paşi de dans unul dintre cele mai îndrăgite basme româneşti, Povestea lui Harap Alb.

Laura Cosoi şi Bogdan Boantă păşesc din nou împreună în ringul visurilor şi dansează valsul demonstrativ. "Sunt foarte fericită să mă întorc pe ringul de la Dansez pentru tine, mai ales că n-am mai dansat de mai bine de un an. Sunt foarte emoţionată şi aştept cu nerăbdare să împărtăşesc publicului şi concurenţilor ceva din eleganţa şi misterul valsului", a mărturisit Laura Cosoi.

Tot în prima ediţie din mult aşteptatul sezon, baletul emisiunii nu va mânca jar, dar va aduce în faţa telespectatorilor o versiune în paşi de dans şi coregrafii uluitoare a poveştii lui Harap Alb.

Atenţi nu doar la detaliile tehnice, ci şi la emoţia transmisă şi la graţia concurenţilor, juraţii emisiunii "Dansez pentru tine" – Emilia Popescu, Beatrice Rancea, Mihai Petre, Edi Stancu şi Wilmark – vor răsplăti actul artistic al perechilor cu note pe măsură.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni