Vedeta cu cel mai frumos bust natural, intr-o rochie cu decolteu irezistibil. Nimeni nu s-a putut uita in ochii ei

24 Februarie 2016, 09:50

Vedeta cu cel mai frumos bust natural, intr-o rochie cu decolteu irezistibil. Nimeni nu s-a putut uita in ochii ei
Citeste mai mult despre: Emily Ratajkowski, decolteu,
E una dintre cele mai sexy si senzuale vedete si, poate cel mai de apreciat lucru la ea este faptul ca e suta la suta naturala. Cel putin asa se spune :) Model si actrita, Emily Ratajkowski este irezistibila in orice tinuta ar purta, insa atunci cand rochiile ei sunt decoltata, niciun barbat nu ii poate rezista!

La cea de-a 18-a editie a Premiilor Annual Costume Designers Guild, Emily Ratajkowski a fost una dintre principalele atractii ale serii. Imbracata intr-o rochie spectaculoasa cu franjuri si cu un decolteu impresionant, modelul a atras privirile indiscrete ale tuturor barbatilor prezenti la eveniment.

Machiata natural, cu parul lasat liber pe spate in bucle aparent nearajnate, Emily a bifat un look perfect.Emily este una dintre vedetele care ies in evidenta si atunci cand nu se aranjeaza, aspectul natural potrivindu-i-se la fel de bine ca si aparitiile in care este aranjata si machiata.

Modelul este din ce in ce mai prezent in lumea modena internationala, etalandu-si formele perfecte pe covorul rosu la diverse evenimente cinematografice sau de fashion. Vedeta este extrem de activa pe site-urile de socializare acolo unde isi delecteaza fanii cu poze sexy.

Vezi episoade in intregime pe