Veste excelenta pentru fanii 3 Sud Est. Trupa lanseaza piesa "Liberi"

Veste excelenta pentru fanii 3 Sud Est. Trupa lanseaza piesa "Liberi"

Fanii trupei 3 Sud Est vor avea parte de o noua surpriza din partea formatiei lor preferate. Mihai, Viorel si Laurentiu pregatesc lansarea unui nou single, intitulat "Liberi", scrie mtv.ro.

Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul "Emotii", piesa verii in Romania, Mihai, Viorel si Laurentiu lanseaza marti, 21 octombrie, single-ul "Liberi".

Single-ul "Liberi" este compus de catre Laurentiu Duta si lansat alaturi de un videoclip regizat de catre Dan Petcan si filmat in mai multe locatii impresionante din Romania, printre care Vulcanii Noroiosi.

Hitul "Emotii", cu care baietii de la 3 Sud Est continua povestea de succes din muzica romaneasca, a fost lansat la sfarsitul lunii februarie a acestui an si in foarte scurt timp a intrat in topul celor mai difuzate piese romanesti.

In luna septembrie, 3 Sud Est a primit doua premii muzicale importante: Best Group la Romanian Music Awards si Best Come Back la Media Music Awards, iar Laurentiu Duta a fost desemnat Best Producer in cadrul RMA 2014.

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni