• PRO TV
  • Vezi cum se mentine Jojo in forma dupa ce a nascut! GALERIE FOTO

Vezi cum se mentine Jojo in forma dupa ce a nascut! GALERIE FOTO

<span>Vezi cum se mentine <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Jojo</span> in forma dupa ce a nascut! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">GALERIE FOTO </span></span>

Jojo este o mamica mai in forma ca niciodata. La o luna si jumatate de cand l-a adus pe lume pe Achim Ioan, primul ei copil, actrita din show-ul “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv si-a reluat stilul de viata activ care a caracterizat-o dintotdeauna.  In editia de joi a “Povestirilor de noapte”, Jojo a povestit pentru reporterul ACASA cat de interesant si in acelasi timp distractiv a fost sa ia lectii de tenis chiar de la Ruxandra Dragomir, Presedinta FRT.

“A fost prima oara cand am jucat tenis si am avut noroc ca prima mea lectie sa o primesc de la o campioana si, pe deasupra, si Presedinta FRT. A fost o lectie de 35 de minute in timpul careia m-am simtit extraordinar, Ruxandra e un profesor minunat. Daca as avea timp, cred ca m-as apuca serios sa invat tenis, n-am crezut ca imi va placea atat de mult acest sport”, a spus Jojo.

Pe langa faptul ca i-a placut foarte mult sa joace tenis, actrita de la Pro Tv recunoaste ca la fel de mult a cucerit-o atitudinea jucatorilor de tenis: ”Tinuta, atitudinea pe care o presupune tenisul, hainele simple si frumoase mi-au placut mult. Unul dintre motivele care m-ar convinge sa ma apuc de tenis e si faptul ca o femeie e foarte frumoasa in costumatia de tenis”, a mai spus aceasta. 

Jojo a marturisit la ”Povestiri de noapte” ca desi l-a adus pe lume pe micutul Achim acum o luna si jumatate, nu a renuntat nicio secunda la proiectele sale si a avut parte de o perioada destul de aglomerata dupa nastere. ”Venirea pe lume a lui Achim a fost cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata”, a recunoscut vedeta Pro Tv.

In ciuda faptului ca toti ma intreaba cand o sa revin pe micul ecran, cand o sa revin la munca, eu le spun incontinuu ca munca mea nu a incetata niciodata. Am avut doar cateva zile libere in maternitate, insa chiar si atunci am dat cateva interviuri prin telefon. Asa ca nu prea am avut pauza, chiar si dupa ce am nascut”, a mai spus aceasta.

Programul incarcat pe care il are Jojo a ajutat-o sa revina la forma de dinainte de sarcina foarte repede, astfel ca acum actrita de la ”Serviciul Roman de Comedie” se poate lauda cu o silueta de invidiat: ”Toate activitatile mele, atat profesionale, cat si personale m-au mentinut mereu in forma, insarcinata sau nu. Am fost foarte atenta pe perioada sarcinii sa am aceeasi alimentatie echilibrata, am mers la masaj, am facut miscare, am facut yoga si inot, apoi plimbari lungi in parc. Am avut grija de mine, in general.”

Catalina Grama a mai spus la ”Povestiri de noapte” ca desi in primele zile ea a fost cea care a avut grija de Achim, acum mama si soacra sa o ajuta cu bebelusul, acestea facand schimb atunci cand vedeta Pro Tv trebuie sa mearga la filmari sau la repetitii. ”Am vrut sa stau numai eu cu el in primele zile. A trebuit sa fiu eu cea curajoasa, am vrut sa invat cum sa-l infas, cum sa am grija de el, cum sa-l plimb. Acum, mama si soacra mea ma ajuta si fac cu schimbul”. Insa nici proaspatul tatic nu fuge de datoriile de parinte, astfel ca, dupa cum a marturisit vedeta Pro Tv, sotului ei ii place cel mai mult sa-i faca baita si masaj bebelusului.

Intra pe www.acasatv.ro si vezi VIDEO!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni