• PRO TV
  • Vica Blochina a castigat duelul in fata Cristinei Cioran. Cine sunt concurentii care au ramas in cursa pentru finala

Vica Blochina a castigat duelul in fata Cristinei Cioran. Cine sunt concurentii care au ramas in cursa pentru finala

Vica Blochina a castigat duelul in fata Cristinei Cioran. Cine sunt concurentii care au ramas in cursa pentru finala

Cu o saptamana inainte de marea finala de Ferma Vedetelor a avut loc unul dintre cele mai asteptate dueluri din show. 

Dupa ce Vica Blochina a fost aleasa in postura de duelist, aceasta nu a avut decat o singura adversara, pe colega si prietene sa, Cristina Cioran, ele fiind cele doua concurente care au ramas in competitie. 

Asa cum era de asteptat, confruntarea dintre ele a fost una pe masura, ele fiind considerate singurele femei care le-ar fi putut pune probleme colegilor ramasi in show. In urma probelor la care au fost supuse, probe alese de Augustin Viziru din cauza pedepselor pe care le-au primit in aceasta saptamana, Vica Blochina a iesit castigatoare, fiind cu un pas mai aproape de marele premiu.

Inainte de duel, cele doua au petrecut o noapte singure, fiecare in cate o cabanuta din padure. A doua zi, Cristina si Vica au fost supusi probelor "Potcoava norocoasa" si "Taie craca adversarului", "Turnul lemnarului", care le-au testat, forta si anduranta, doua fiind castigate de Vica, iar una de Cristina. 

Dupa prima proba, "Taie craca adversarului", baietii i-au reprosat Cristinei Cioran ca nu si-ar fi aparat sansele asa cum trebuia, acestia considerand ca s-a intrebuintat de toata energia atunci cand trebuia sa taie cele doua lemne, cel mai vehement in reactii fiind Augustin Viziru. 

Marea Finala de la Ferma Vedetelor este sambata, 30 mai, LIVE pe ProTV! Finala va avea loc in hambarul duelului, care va fi modificat special pentru acest eveniment. Un decor impresionant va purta telespectatorii in lumea de alta data. Vor fi filmari spectaculoase cu drona, care vor arata intreaga ferma si stadiul final dupa trei luni in care fermierii au muncit si au construit acest loc. 

Finala se va desfasura in doua etape, pe sistem piramida. In prima faza vor avea loc semifinalele, iar apoi, castigatorii semifinalelor vor lupta in ring in marea finala. Tensiunea va fi la inaltime, iar determinarea isi va spune cuvantul in duelul final. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni