Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, deschide lista invitatilor de calibru din noul sezon al emisiunii Serviciul Roman de Comedie, care revine la ProTv din 6 martie, de la 20:30. 

Aflat alaturi de gazda show-ului, Toni Grecu, premierul va vorbi despre pasiunile sale, printre care se numara si baschetul, despre modul in care prefera sa-si petreaca putinul timp liber, dar si despre felul in care lupta cu kilogramele in plus, sub atenta supraveghere a sotiei lui, Daciana. intrebat care este mancarea preferata, Prim-ministrul a raspuns: „De cand ma tine Daciana la cura imi place sa mananc orice”

Nelipsite vor fi si bancurile despre politicieni si, la invitatia gazdei emisiunii, Victor Ponta va dezvalui un banc pe care-l stie despre el, potrivit caruia si-a luat telefon de ultima generatie, cu taci-Crin. Dezbatuta, intr-o maniera emblematica pentru Serviciul Roman de Comedie, va fi si problema carnii de cal vanduta drept carne de vita. 

Totodata, invitatul lui Toni Grecu a dezvaluit ca singurul film pe care l-a vazut de doua ori in ultima vreme este „Viata lui Pi”. Ce va raspunde seful Guvernului atunci cand va fi intrebat cu cine ar vrea sa fie in deriva, pe ocean, dintre politicienii romani, veti afla urmarind prima editie din noul sezon al Serviciului Roman de Comedie, difuzata de ProTv pe 6 martie, de la 20:30.