Victor Rebengiuc a spus "Deschide ochii". Nu rata LUNI un nou episod, de la 20:30, numai la PROTV!

05 Ianuarie 2016, 15:38

Victor Rebengiuc a spus  Deschide ochii . Nu rata LUNI un nou episod, de la 20:30, numai la PROTV!
Citeste mai mult despre: Victor Rebengiuc, Deschide ochii,
Deschide ochii a debutat aseara la PRO TV, cu doua episoade in care Horia Barbu, genialul avocat nevazator interpretat de Victor Rebengiuc, le-a spus tuturor romanilor sa deschida ochii la ceea ce este in jurul lor, la oameni, intamplari, detalii, aparente, sa fie atenti la orice.

La nivelul publicului comercial, PRO TV a fost lider de audienta intre 20:31 si 22:49, interval in care au fost difuzate primele doua episoade ale serialului. Cu o medie de 6.4 puncte de rating si 17.4% cota de piata, PRO TV a ocupat locul intai in topul audientelor. Televiziunea care a ocupat a doua pozitie a obtinut 4.8 puncte de rating si 13.1% cota de piata. Peste un milion de telespectatori, in medie, la nivel national, au urmarit primele doua episoade ale serialului Deschide ochii, iar in minutul de aur de la 20:31, peste 1.5 milioane de romani erau cu ochii pe primul episod al productiei eveniment. 

Primele doua episoade au adus in fata telespectatorilor cazuri surprinzatoare, pe care Horia Barbu, Denis Tomulescu si Emilia Sterian le-au rezolvat, folosind tactici uneori iesite din comun, insa urmarind un singur tel: de a dovedi ca dreptatea si adevarul ies, intotdeauna, la suprafata!

Si saptamana viitoare, doua noi episoade ale serialului Deschide ochii aduc spiritul de observatie al avocatului orb Horia Barbu si aventurile acestuia in cautarea adevarului, numai la PRO TV!

Vezi episoade in intregime pe