• PRO TV
  • Chef Victor Melian a salvat de la inchidere un restaurant si l-a transformat in mod miraculos

Chef Victor Melian a salvat de la inchidere un restaurant si l-a transformat in mod miraculos

Chef Victor Melian a salvat de la inchidere un restaurant si l-a transformat in mod miraculos

In editia din aceasta saptamana a emisiunii Vine CHEFul!, Chef Victor Melian a salvat de la inchidere un restaurant pescaresc dintr-o cunoscuta zona a capitalei.

Problemele identificate de Victor la vizitarea locatiei ar fi fost cu siguranta suficiente pentru a garanta inchiderea restaurantului de catre SANEPID. 

Telespectatorii au putut urmari povestea celor doi prieteni buni care si-au dorit sa dea marea lovitura in domeniul horeca prin intermediul restaurantului. Unul dintre cei doi sefi ai restaurantului, Niki, este pasionat de pescuit si fascinat de Delta Dunarii si a ales sa se axeze pe specificul pescaresc, miscare care nu s-a dovedit profitabila. Una dintre problemele majore ale restaurantului este reprezentata de darnicia lui Niki, care nu ezita niciun moment sa faca cinste prietenilor adevarati.  

Victor a luat decizia de a inchide restaurantul timp de patru zile. Prima actiune implementata de echipa Vine CHEFul! a fost o igienizare totala, de la bucatarie, pana la sala de mese. De asemenea, Chef Victor Melian a luat decizia de a schimba specificul restaurantului, intr-unul italian.

Chiar daca parea imposibil, chef Victor Melian l-a invatat pe bucatarul restaurantului cateva dintre secretele bucatariei italiene, iar preparatele pe care acesta a reusit sa le gateasca au fost apreciate de clientii care au fost invitati in seara redeschiderii.

Ai pofta de succes? Vine CHEFul! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni