• Emisiuni
  • Vocea României
  • Azi incep show-urile live Vocea Romaniei! Momente memorabile si surprize de proportii in primul show live

Azi incep show-urile live Vocea Romaniei! Momente memorabile si surprize de proportii in primul show live

Azi incep show-urile live Vocea Romaniei! Momente memorabile si surprize de proportii in primul show live

Fiecare show le va aduce telespectatorilor momente de exceptie, create de concurenti impreuna cu cei patru antrenori, coregrafii spectaculoase, foarte multe surprize, distractie si invitati speciali. 

Primii 16 concurenti vor urca seara asta pe scena vocilor plini de emotii, dar si cu ambitia de a-si demonstra calitatile vocale si de a-i convinge pe cei de acasa, dar si pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga, ca merita sa mearga mai departe in competitie si sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro. Echipa Tudor va fi reprezentata in primul show live de Roxana Morar, Armand Murzea, Sabrina Stroe si Cristina Lupu, echipa Loredana ii va avea pe scena pe Gabriela Amzaru, Antonio Fabrizi, Florentina Ciuna si Alexandra Mitroi, echipa Smiley incepe batalia live cu Tibi Ibitoye, Larisa Ciortan, Ruxandra Anania si Sergiu Ferat, iar echipa Moga ii va aduce pe Delia Pitu, Elvis Silitra, Irina Pelin si Stefan Tanase.

Romanii sunt invitati in fiecare show live sa-si sustina si sa-si voteze favoritii, pentru a-i duce cu un pas mai aproape de finala Vocea Romaniei! 

Antrenorii si-au pregatit zi de zi concurentii si impreuna au ales piese potrivite fiecarui timbru, pentru a le oferi celor de acasa experiente muzicale unice. Romanii vor asculta in primul show live al noului sezon melodii precum Nothing else matters, Nothing compares to you, Black velvet sau Hello, interpretate in mod senzational, dar vor avea parte si de un invitat surpriza. Indragita artista Antonia va canta pe scena vocilor cel mai nou single, Dream about my face. Cantareata a pregatit un moment de exceptie si este gata sa-l prezinte live la Vocea Romaniei.

"Sunt foarte emotionata si bucuroasa sa revin pe scena de la Vocea Romaniei sa cant noul meu single, Dream About My Face. Abia astept sa ascultati piesa, sa vedeti noul show alaturi de dansatorii mei si de band.", a spus Antonia.

Telespectatorii vor avea parte vineri de un spectacol desavarsit alaturi de cele mai bune voci, patru antrenori hotarati sa aduca marele trofeu in echipa lor si multa voie buna asigurata de gazda emisiunii, Pavel Bartos. 

Incepand cu editiile live Vocea Romaniei, o parte dintre tweet-urile postate pe #vocearomaniei se vor vedea si la televizor, asa ca distractia va fi cu atat mai mare, atat online, cat si on-air. Insa surprizele pentru utilizatorii Twitter care posteaza pe #vocearomaniei nu se opresc aici: PRO TV lanseaza concursul Fii VIP la Vocea Romaniei, in urma caruia patru fani norocosi vor fi invitati la finala show-ului si vor avea parte de o experienta VIP!

Pentru experienta completa Vocea Romaniei, descarcati aplicatia PRO TV, gratuit, din App Store si Google Play. Utilizatorii le vor putea da calificative concurentilor pe intreaga durata a show-ului, iar rezultatele vor fi afisate in timp real pe ecran. Acestia vor acumula astfel puncte in aplicatie pentru a castiga marele premiu, un super smartphone. 

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni