• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • ROMANII AU TALENT. Editia trecuta a avut RECORD ISTORIC de audienta! Momentele din aceasta editie iti taie respiratia:

ROMANII AU TALENT. Editia trecuta a avut RECORD ISTORIC de audienta! Momentele din aceasta editie iti taie respiratia:

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">ROMANII AU TALENT. </span>Editia trecuta a avut <span style="color: rgb(255, 0, 0);">RECORD ISTORIC</span> de audienta! Momentele din aceasta editie iti taie respiratia:

Editia din 16 martie a show-ului “Romanii au talent” a crescut, cu siguranta, tensiunea telespectatorilor ProTV.

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Demonstratia unui grup de karatisti din Cluj a facut-o pe Andra sa stea cu mainile la ochi in cea mai mare parte a numarului lor. Nu a fost o simpla demonstratie de forta, ci si o lectie de concentrare. Punctul culminant a fost reprezentat de momentul in care un mar aflat pe abdomenul unuia dintre concurenti a fost taiat cu sabia. Tensiunea a fost la fel de mare si atunci cand unul dintre concurenti a taiat castravetele pe care un altul il sprijinea cu barbia de piept!

Din cea de-a cincea editie a show-ului nu au lipsit nici divergentele intre jurati. Andra si Mihai Petre au avut o discutie aprinsa in privinta unei concurente de numai 11 ani. Desi Mihai era de parere ca numarul ei nu a avut nimic special, Andra a sustinut ca fetita are o voce nemaipomenita pentru varsta ei, mai mult, este noua Maria Tanase a Romaniei. A ramas ca Andi Moisescu sa decida ca aceasta va merge in etapa urmatoare.

Asa cum era de asteptat, Andra a avut parte de o primire nemaipomenita in Ardeal. Unul dintre concurentii care au urcat pe scena de la Cluj a tinut sa-I ofere acesteia un trandafir inainte de a-si incepe numarul.

Editia show-ului “Romanii au talent” din aceasta vineri a pregatit o noua runda de surprize si talente neasteptate: au urcat pe scena sculptori in gheata si in fructe, instrumentisti, acrobati, biciclisti!



Vezi toata emisiunea ROMANII AU TALENT pe Voyo.ro

Facebook.com/Romaniiautalent    

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni