• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Visuri la cheie, lider absolut de audienta! Milioane de romani au urmarit schimbarea destinului familiei Serbana!

Visuri la cheie, lider absolut de audienta! Milioane de romani au urmarit schimbarea destinului familiei Serbana!

Visuri la cheie, lider absolut de audienta! Milioane de romani au urmarit schimbarea destinului familiei Serbana!

Cea mai mare dorinta a familiei Serbana a devenit realitate miercuri cu ajutorul echipei Visuri la cheie! Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi au avut la dispozitie doua saptamani pentru a transforma o casa distrusa intr-o locuinta de vis si pentru a schimba destinul unor oameni deosebiti care au reusit sa treaca peste greutatile vietii si peste probleme si au ramas intotdeauna uniti.

Prima editie a sezonului patru Visuri la cheie a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a inregistrat 11 puncte de rating si 33% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de aproape trei ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4.1 puncte de rating si 12.3% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, peste 1.9 milioane de telespectatori au trait emotia unui vis implinit, iar in minutul de maxima audienta, de la 22:12, emisiunea Visuri la cheie a adus in fata televizoarelor peste 2.4 milioane de romani.  

O renovare spectaculoasa si o viata schimbata

Familia Serbana din localitatea Nedelea, judetul Prahova, a primit miercuri vizita echipei Visuri la cheie si bucuria de a-si vedea cel mai mare vis implinit, acela de a avea o locuinta complet renovata si utilata in care sa le poata oferi celor patru copii o viata mai frumoasa. In momentul in care cei sase au realizat ca destinul lor este pe cale de a se schimba au fost coplesiti de emotie si fericire.

Dragos, Adela, Alina si Omid au reusit in numai doua saptamani sa transforme complet o casa distrusa si sa le faca surprize de neuitat lui Iulian, sotiei sale, Ana Floriana, si celor patru copii, Maria, Florian, Teodora si Eliana. In timp ce echipa de arhitecti, designeri si constructori a renovat complet locuinta, membrii familiei Serbana au plecat intr-o vacanta la Sibiu, o vacanta la care pana acum nici nu indrazneau sa viseze. Au vizitat orasul si imprejurimile si s-au bucurat de timp pretios petrecut impreuna, departe de Nedelea. Dragos li s-a alaturat si a reusit sa le faca si alte surprize, care i-au lasat fara cuvinte.

Dupa doua saptamani, familia Serbana s-a intors acasa, locul in care de acum inainte le va aduce zambete pe chipuri si le va bucura fiecare clipa. Fetitele au camera lor, cea mai spatioasa incapere din locuinta, in nuante de alb pentru mobilier si roz pentru decoratiuni. Baietelul, pasionat de automobilism, are o camera personalizata, cu elemente care il duc cu gandul la activitatile si lucrurile care ii plac. Pe langa acestea, Adela Parvu a gandit pentru cei mici si o incapere de studiu, pentru a putea invata impreuna.

Camera parintilor a fost gandita in detaliu de Alina Vilcu. Arhitecta a creat pentru acestia un spatiu plin de caldura si intimitate, care sa-i reprezinte. Alina a ales elemente care sunt diferite din punct de vedere stilistic, combinate cu lucruri din natura. 

Omid Ghannadi a avut in grija bucataria, livingul si holul, reusind sa organizeze perfect intreaga suprafata, sa dea luminozitate si culoare incaperilor. In sufragerie, Omid a realizat o zona pentru citit, a amenajat o biblioteca si a combinat perfect decoratiunile traditionale cu cele contemporane.

O locuinta noua pentru sase oameni superbi! Echipa Visuri la cheie a reusit sa aduca aseara bucuria si speranta unei familii cu care viata a fost dura.

Miercurea viitoare, de la 20:30, vom putea urmari o noua poveste impresionanta, transformarea spectaculoasa a unei locuinte distruse si schimbarea unui destin tragic.

Visuri la cheie – Crede in oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni